230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Milenković: Na proljeće još bolji

Fudbaleri Leotara otišli su na zasluženi odmor. Sedam dana nakon završenog prvenstva, Vladimir Gaćinović je „raspustio" cijelu ekipu i zakazao novo okupljanje par dana nakon Božića.

121207-leotar1 Jedna grupa igrača je napustila Trebinje odmah nakon utakmice poslijednjeg kola sa Slavijom, dok je nakon puta u Sarajevo i „demostracione utakmice" na UEFA PRO kursu i ostatak tima dobio slobodno.

Ostaje da se vidi sa kakvim će snagama Leotar ući u novu sezonu, što će prije svega zavisiti od finansijske konstrukcije, ali iz sportskog sektora najavljuju da Leotar neće biti slabiji u odnosu na jesenji dio. Transfer lista još nije objavljena, ali će javnost ubrzo biti upoznata sa imenima onih koji su slobodni u izboru nove sredine. Sa druge strane, veliki je broj onih na čijem će se ostanku i višegodišnjem produženju ugovora insistirati, te će im biti priključena adekvatna pojačanja. Jedan od njih je sjajni golman Boško Milenković, koji je ove jeseni branio u sjajnom formi i nekoliko puta je svojim odbrana donosio bodove timu sa Polica.
- Zadovoljan sam ovom polusezonom, kako rezultatima tima, tako i svojom igrom, kaže golman Milenković, kome je ovo treća sezona u Trebinju. Mogli smo na par utakmica da osvojimo još koji bod, jer smo ih prema prikazanom zaslužili. Nadam se da će ova ekipa da ostane na okupu i da ćemo na proljeće još biti jači i pokušati da se približimo samom vrhu tabele.
Odbrana sa Milenkovićem na čelu djelovala je sigurno tokom cijelog prvenstva.
- Sa iskusnim igračima poput kapitena Šarabe, Vasiljevića i Novakovića mnogo je lakše igrati i sigurno da unose veliko samopouzdanje i meni, ali i ostatku ekipe. Nadam se da se po tom pitanju u ovoj pauzi neće ništa mijenjati. Imamo zaista odličan tim, sastavljen od dobrih momaka, kao i odličnu atmosferu u svlačionici.
Milenković će u pauzi otići i do rodnog Kraljeva, zajedno sa suprugom i sinom, koji su mu najveća podrška.
- Zaslužili smo ovaj odmor i prvi put od kada sam u Trebinju nećemo strahovati u pauzi za opstanak. Odmor će nam dobro doći, ali jedva čekam nastavak priprema i ponovno okupljanje. (FK Leotar)