230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Pomoć "zubićima" sa Alpa

Švajcarac Matias Nef obradovao je trebinjske planinare značajnom novčanom donacijom namijenjenoj Planinarskom društvu "Vučji zub".

120221-planinari1

Pred povratak u rodnu zemlju, a nakon više od godinu dana provedenih u Trebinju, odlučio je pomoći ovim ljubiteljima planina jer su upravo oni od mnogih ljudi koje je upoznao tokom svog boravka u Hercegovini ostavili najsnažniji utisak na njega.
Članovi našeg kluba imali su priliku upoznati ovog velikodušnog mladića u ovogodišnjoj proljećnoj akciji noćnog uspona na Vučji zub. Kaže da se sa planinarima osjećao lijepo - kao kod kuće, i upravo taj osjećaj je prevagnuo kada je razmišljao o donaciji koju bi ostavio u gradu na Trebišnjici. Saznavši za planove i pripreme najspremnijih članova za osvajanje Materhorna, poznatog vrha njegove Švajcarske, uz donaciju je Matijas društvu poklonio i tri planinarske mape koje će im zasigurno poslužiti kada se upuste u ovu ekspediciju.
Nadamo se da će se naš prijatelj u budućnosti često vraćati Trebinju i pridružiti se nekoj od planinarskih akcija koje su pred nama. Mi mu od srca zahvaljujemo uz obećanje da će njegova donacija biti pametno potrošena i želimo mu svako dobro!
"Da smo zdravo!"
(PD Vučji zub)