230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Tango strpljivo do pobjede protiv Leotara

Gostujuća ekipa KMF Tango slavila je večeras u okviru 6. kola Prve futsal lige u Trebinju protiv branioca titule KMF Leotara rezultatom 3:4.

121215-kmf3

Osvojenim bodovima Tango je prestigao do sada vodeću ekipu Leotara i završio polusezonu na prvom mjestu.

Preko 200 gledalaca u SD "Miloš Mrdić" u Trebinju imalo je priliku da vidi veoma kvalitetnu i atraktivnu igru dva velika rivala u borbi za naslov jesenjeg prvaka. Trebinjci su igrali svoju prepoznatljivu igru, imali inicijativu i vođstvo većim djelom susreta. Gosti su bili strpljivi i čekali svoju priliku.

Prečke i stative su spasile golmana gostiju od potopa u Trebinju. Velike prilike su imali Vico, Cimirot i Andrić da osiguraju bodove na svom parketu, ali im je sreća ovog puta okrenula leđa, a takođe i nekoliko veoma sumnjivih odluka sudijskog para imale su veliki uticaj na konačan ishod ove utakmice. Gosti su kaznili greške Trebinjaca i uspjeli da preokrenu rezultat u svoju korist. 

Golove za Leotar su postigli Šešelj jedan i Cimirot dva.   

KMF LEOTAR KMF TANGO 3:4 (1:0)

SD "Miloš Mrdić" Gledalaca: 200. Sudije: Krunić Milomir i Vukosav Zdravko.Delegat: Vujadinović Mladen.

KMF Leotar: Kukrika, Vukanović, Andrić Savo, Mičeta,  Andrić Srđan, Vico, Nikolić, Šešelj 1, Cimirot 2 i Džudža. Trener Dragan Spaić

KMF Tango: Hasanspahić, Šešlija, Jovančić, Jusić 2, Čampara, Ćatić, Novoselac 1, Tanasković, Gušo, Radmilović 1, Erić i Delihasanović. Trener: Čampara Mirko.