230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

"Maris" obilježio 6 godina postojanja (foto+video)

U prepunoj pozorišnoj sali trebinjskog Doma kulture večeras je trebinjski Plesni klub "Maris" održao svoj godiišnji koncert povodom 6 godina svog postojanja.

121222-maris24

Kao i uvijek dokazali su profesionalnost u nastupu te odličnu energiju s kojom su zaslužili aplauze i oduševljenje publike. 

Plesni klub „Maris", na čijem repertoaru su, uglavnom, savremeni plesovi, trenutno okuplja oko stotinjak članova različitih uzrasta.

"Na koncertu je učestvovalo oko šezdesetero djece svih uzrasta rekao je osnivač, vlasnik i glavni koreograf PK "Maris" Slaviša Sredanović  i dodao da u Trebinju ne jenjava interesovanje mladih za ples, kao i  da u budućnosti planiraju da aktivnije rade, te češće organizuju koncerte i uzimaju učešća na plesnim takmičenja u regionu.

Na večerašnjem koncertu, kao gost „Marisa", nastupila je Jelica Praškoti iz Beograda, koja se profesionalno bavi džez baletom i savremenim baletom. Ona je ovom prilikom izjavila da su za seniore, a pogotovo za djecu uslovi bili malo lošiji, jer je u sali nije bilo grijanja i bilo je jako hladno, te izrazila nadu da će bez obzira na sve utisci i reakcije publike biti pozitivni.