230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Igor Joksimović napušta Leotar

Trebinje, 01.12.2010. Velike turbulencije u fudbalskom klubu Leotar uzrokovale su lošom igrom i trenutnim položajem na tabeli ekipe sa Trebišnjice. Počevši od smjene trenera, nesuglasica istih sa pojedinim igračima, loše finansijske situacije... Leotar je jesen završio na desetom mjestu.

Jedan od iskusnijih igrača koji su se vratili u svoj grad nakon duže inostrane odiseje, da pomogne Leotaru da se vrati na stare staze uspjeha, tj. tituli šampiona BiH, kojoj je i sam dao doprinos 2003. godine je Igor Joksimović.

Međutim, nije naišao na situaciju kakvu je očekivao, došlo je do nesporazuma sa upravom i stručnim štabom, tako da je ponovo odlučio da digne sidro i potraži uhljebljenje u drugoj sredini. Tim povodom smo ga pitali za njegove planove za budućnost.

- Nije sve bilo onako kao što sam očekivao, te zbog svega što se desilo ove jeseni, odlučio sam da promijenim sredinu. Određeni kontakti postoje, nadam se da ću u skorije vrijeme i odlučiti kome jatu se privoljeti ove zime. Prioritet je inostranstvo, ali i dobre ponude iz naše lige i okruženja mogu doći u obzir - izjavio je prvotimac Leotara Igor Joksimović, nekada takođe igrač beogradskog Partizana i mladih reprezentativnih selekcija Jugoslavije.