230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Trebinjski navijači Crvene Zvezde pokazali humanost

Navijači „Crvene zvezde" okupljeni u Klubu navijača „Crvene zvezde" Trebinje danas su uručili novogodišnje paketiće za mališane u Udruženje roditelja djece i omladine sa posebnim potrebama "Sunce nam je zajedničko" iz Trebinja.

121228-delije2

Mijat Šarović predsjednik ovog Udruženja izražava zahvalnost navijačima "Crvene zvezde" koji su ovom akcijom nastavili tradiciju iz prošlih godina. "Dovoljno je pogledati lica ovih mališana I odmah vam je jasno kakav efekat je imala ova akcija. Međutim, posebna vrijednost ove akcije je u tome što su navijači "Crvene zvezde" ovu akciju organizovali samostalno, bez pomoći bilo kog privrednog kolektiva, odvajajući od svog džeparca da bi našim mališanima ovaj dan učinili posebnim. I u tome su uspjeli", kaže Šarović.
Srđan Đuričić, član Kluba navijača "Crvene zvezde" kaže da je sretan što je zajedno sa svojim drugovima danas uručio poklon paketiće. "Naše malo, kada se sakupi, nekome je mnogo. Nadam se da je ovoj djeci današnji dan bio poseban i da će ga dugo pamtiti. Ovo je naš skromni dar i nadam se da ćemo ovu tradiciju i dalje nastaviti", kaže Srđan.
Iako u gradu Trebinju imaju veliki broj članova još uvijek nemaju svoje prostorije, ali kažu da to nije nimalo važno.

"Naša kancelarija je na "Severu" Marakane. Tamo smo bili, tamo I na brojna gostovanja idemo I pratićemo "Crvenu zvezdu" gdje god igrala. I pomagati koliko možemo svima kojima je to potrebno. Pod zimi, suncu, snegu, ili košavi, baš kao u stihu popularne navijačke pjesme sa zvezdinog "severa", kažu članovi Kluba navijača "Crvene zvezde" Trebinje.

 

121228-delije1

121228-delije3