230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Slavlje na trgovima i u diskotekama širom RS

Novogodišnja euforija zahvatila je Srpsku, a većina stanovnika planira da Novu godinu dočeka sa prijateljima u kafićima i diskotekama, na trgovima ili sa porodicom u kućnoj varijanti.

121231-ng1

U najluđoj noći svi se nadaju dobroj zabavi jer tada sve brige treba zaboraviti i u sljedeću godinu ući sa što boljim raspoloženjem, dragim osobama i lijepim željama.

U najvećem gradu Srpske većina kafića, noćnih klubova i restorana nudi novogodišnji provod, a na Trgu Krajine Banjalučane će zabavljati "Balkan ekspres", "Vanja d frog" i Krajiški trubači, uz veliki novogodišnji vatromet.
Oni koji se odluče da Novu godinu dočekaju u kafićima i klubovima moraće da izdvoje od 40 do 100 KM, a u cijenu ulaznice uglavnom je uračunata neograničena konzumacija hrane i pića, dok kod nekih za ovaj iznos gosti dobijaju samo piće dobrodošlice.
Mnogobrojne Dobojlije Novu godinu dočekaće kod kuće, u društvu prijatelja i porodice, dok će veliki broj mladih najluđu noć provesti u kafićima i diskotekama ili na Gradskom trgu, gdje će nastupati pjevačica Tijana Dapčević.

Većina Fočaka skromnije će dočekati Novu 2013. godinu u odnosu na sve prethodne, dok oni koje euforija ne napušta i koji bez obzira na krizu ne mijenjaju svoje navike, za najluđu noć već imaju planove.
Rezervacije se u fočanskim lokalima kreću od deset do 20 maraka, a u restoranima između 30 i 50 maraka.
Kao i ranijih godina, u Tesliću je bogata ponuda bar za one koji imaju želje, a i novca da najluđu noć provedu u nekom od teslićkih hotela, kafića, restorana i barova. Ponude se kreću uglavnom od 30 do 50 KM.
Doček Nove godine u zvorničkim ugostiteljskim objektima košta od 10 do 45 KM, dok je doček na trgu ove godine izostavljen.

Veliki broj Trebinjaca će i ove najluđe noći otputovati u Budvu, Herceg Novi ili Dubrovnik, gdje će na tamošnjim trgovima biti organizovan doček.
Vrijeme
Prema prognozama meteorologa, novogodišnja noć proći će bez padavina sa temperaturama koje će se kretati oko nule.
- U nižim predjelima na sjeveru i istoku biće magla. Dnevne temperature će se kretati i do pet stepeni Celzijusovih, dok će oko ponoći temperature biti oko nule - rekla je dežurni meteorolog Republičkog hidrometeorološkog zavoda RS Milica Đorđević.
Glas Srpske