230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Saopštenje CJB Trebinje povodom predstojećih praznika

Poštovani građani, policijski službenici Centra javne bezbjednosti Trebinje, povodom predstojećih novogodišnjih i božićnih praznika, preduzeli su i preduzimaju planske aktivnosti s ciljem održavanja lične i imovinske bezbjednosti građana.

120406-policija auto

Posljednjih 15 dana, provedena je operativna taktička radnja - racija u svim ugostiteljskim objektima i mjestima gdje je u ranijem periodu dolazilo do vršenja krivičnih djela ili prekršaja.
Samo proteklog vikenda izvršena je racija u više ugostiteljskih objekta na području Trebinja, Gacka, Bileće i Nevesinja.
Do sada je po članu 24. Zakona o javnom redu i miru, a koji se odnosi na ometanje državnih organa u obavljanju službene dužnosti ukupno dokumentovano osam prekršaja i protiv počinioca će nadležnom sudu biti dostavljeni zahtjevi za pokretanje prekršajnog postupka. Takođe, dokumentovano je i više prekršaja koji se odnose na služenje alkohola maloljetnim licima i oduzeto 20 vozačkih dozvola zbog vožnje u alkoholisanom stanju.
Apelujemo na građane da se prilikom proslave predstojećih praznika suzdrže od neovlaštene upotrebe vatrenog oružja i pirotehničkih sredstava. Takođe, apel svim vozačima, ne upravljajte vozilom pod dejstom alkohola.
Svim građanima želimo srećne praznike i da ih provedu dostojansteveno i u veselju.
Vaša policija
Načelnik Centra
Dragan Nosović