230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

"Ivana Ninković najbolji ambasador Trebinja"

Gradonačelnik Trebinja Slavko Vučurević ugostio je danas najbolju trebinjsku plivačicu i sportistkinju, najbolju sportistkinju RS i BiH, te učesnicu Olimpijskih igara u Londonu - Ivanu Ninković.

130104-ivana1

Vučurević je ovom prilikom još jednom istakao Ivanine izvanredne rezultate u plivačkom sportu, te joj se u lično ime i u ime grada zahvalio za sav rad i trud koji je uložila kako bi dostigla ove velike i olimpijske uspjehe.

Vučurević je naveo da je Ivana najtalentovaniji sportista Trebinja, i kao takva je pravi ambasador ovoga grada, te dodao da će gradska administracija maksimalno podržati njen budući rad u cilju postizanja vrhunskih rezultata, koji će kako kaže, sasvim sigurno donijeti slavu i njoj i gradu i svim građanima Trebinja.  

130104-ivana2

Ivana je u svom obraćanju novinarima izrazila žaljenje što je morala da napusti svoj rodni grad u kome je počela da se bavi plivanjem i postigla najveće uspjehe, ali zbog, kako kaže, objektivnih razloga otišla je u Banja Luku, gdje ima mnogo bolje uslove za treniranje i usavršavanje.

"Nastojaću i ubuduće da što bolje predstavim svoj rodni grad Trebinje u predstojećim vremenima i takmičenjima", istakla je Ninkovićeva.