230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 

Sve spremno za prvi „Montenegro Oktoberfest“ u Budvi

Festival piva „Montenegro Oktoberfest“ ove godine prvi put se održava u Crnoj Gori i to u metropoli turizma – Budvi, 21. i 22. septembra.

180918 oktoberfest budva

Biće to prilika za sve posetioce da uživaju u raznovrsnim ukusima piva, ukusnim bavarskim kobasicama i kvalitnim muzičkim sadržajima.

Festival će u petak, 21. septembra u 19.30h otvoriti direktor Turističke organizacije opštine Budva – Mladen Franović, ambasador Nemačke u Crnoj Gori – Hans Ginter Matern i predsednik Opštine Budva – Dragan Krapović. Nakon otvaranja, počinje zabava uz dobro pivo i bavarsku muziku koju će izvoditi orkestar Kredarica. Za dobru atmosferu pobrinuće se i bendovi Orthodox Celts, Bad Copy i Atomsko sklonište. U okviru programa ove manifestacije oba dana biće održano i takmičenje u držanju krigli, a učesnike očekuju lepe nagrade.

Uoči početka festivala centar Budve „okupiraće“ mnogobrojna burad piva kao i devojke u tradiconalnim bavarskim nošnjama, koje će promovisati „Montenegro Oktoberfest“. Prolaznici će imati priliku da pogledaju i izložbu „Oktobarfest na svim meridijanima“ na kojoj će biti predstavljene fotografije sa „Oktoberfesta“ od Minhena preko Brazila pa sve do Kine.

„Montenegro Oktoberfest“ je samo jedan u nizu događaja i manifestacija koje je Turistička organizacija Opštine Budva pripremila za postsezonu, čiji je cilj da se stvori što prijatniji ambijent za sve turiste koji borave na budvanskoj rivijeri. S obzirom na uspeh i posećenost tih dešavanja, izgleda da leto u Budvi ne posustaje. (Izvor: Turistickisvet.com)