230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 

Kreativna i inovativna rješenja obezbijediće studentima vrijedne nagrade!

Kompanija Molson Coors i brend Jelen pivo organizuju, sedmo po redu takmičenje u studiji slučaja „Jelen Business Case Challenge 2020“.

201117 Jelen BCC

Učešće na takmičenju mogu ostvariti studenti svih fakulteta na teritoriji Republike Srpske (Univerzitet u Banjaluci i Istočnom Sarajevu) i osvojiti nagrade u vrijednosti od 1000 KM, 500 KM i 300 KM za prva tri mjesta. Studenti dobijaju realne poslovne izazove, te imaju za cilj osmisliti projekte koristeći svoje znanje, kreativnost i timski rad, kako bi došli do vrijednih nagrada i neprocjenjivog iskustva.

Ovogodišnje teme, koje očekuju sve studente koji se prijave na „Jelen Business Case Challenge 2020“ su „Digitalni Jelen“, „Jelen i tvoj grad“ i „Društveno-odgovorni Jelen“.

Timovi od maksimalno tri člana moraju da naprave istraživanje, osmisle i razrade projekat na izabranu temu, a najinovativniji i najkreativniji među njima, učestvovaće u finalu koje će biti održano u Banjoj Luci, ukoliko epidemiološke mjere to budu dozvolile. U suprotnom, finale će biti održano putem online platforme Zoom.

Više informacija o tri inspirativne teme u kojima će studenti morati osmisliti mobilnu aplikaciju, način komunikacije brenda Jelen ili društveno-odgovorne projekte, koji će dodatno izgraditi imidž brenda, možete pronaći na www.cerk.info i na www.facebook.com/karijera, kao i informacije o pravilima takmičenja i nagradama.

Potrebno je okupiti ekipu, imati volju za učenje i usavršavanje, kao i sticanje neprocjenjivog iskustva, koje kompanija Molson Coors i brend Jelen pivo pružaju studentima, već sedmu godinu zaredom. Prijave koje možete preuzeti na www.cerk.info potrebno je poslati na e-mail Rok za slanje prijava je 01.12.2020, a rok za dostavu finalnih radova je 15.12.2020. godine.

Svi timovi koji se prijave do 20. novembra, imaće mogućnost prisustvovati online događaju „MOLSON COORS BUSINESS ACADEMY“ na kojem će domaći i strani predavači govoriti o interesantnim temama iz oblasti marketinga, a koja će biti korisna za izradu samih radova/rješenja.

Ukoliko volite izazove, takmičenja i tražite mjesto za usavršavanje, iskoristite priliku za praksu i neprocjenjivo iskustvo, koje će vam pomoći u razvoju karijere. Okupite ekipu i prijavite se na takmičenje u kojem, pored potencijalnih novčanih nagrada, sa sobom nosite najvažnije - praktično iskustvo.

Molson Coors i brend Jelen još jednu godinu u nizu pokazuju značaj ulaganja u mlade i perspektivne studente, što je sada već postala tradicija. Uprkos teškoj epidemiološkoj situaciji, prioritet im je pružiti mladima priliku za učenje i usavršavanje, kroz inovativan i kreativan projekat.