230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 

Vrijeme je za muziku....Nektar OK Fest na Tjentištu od 13. do 15. avgusta

Ovogodišnji sedmi po redu Nektar OK Fest održaće se od 13. do 15. avgusta na dobro poznatoj lokaciji, Tjentište – Nacionalni park Sutjeska.

210614 okfest1

Odluku o promjeni ranije najaveljnog termina, koji je planiran za juli mjesec, organizator je donio nakon obavljenih razgovora sa nadležnim institucijama i objavom preporučenih epidemioloških mjera za organizaciju masovnih događaja na otvorenom.

Nakon više od godinu dana, epidemiološka i zdravstvena slika u našoj zemlji, regiji, Evropi i svijetu, daje nam mogućnost da se vratimo na dugo isčekivane događaje i festivale, naravno uz poštovanje svih epidemioloških mjera koje su na snazi.

Na našu i vašu veliku radost, konačno je vrijeme za muziku, zabavu, live nastupe. Vrijeme da zajedno uživamo u još jednoj OK avanturi na Tjentištu, evociramo uspomene i stvaramo nove.

Na tri festivalska stage-a publika će ove godine biti u prilici da uživa u nastupima najpoznatijih imena domaće i regionalne scene. Ranije najavljeni nastupi stranih izvođača prolongiraju se za narednu godinu, imajući u vidu da je zbog posebnih uslova koji važe za putovanja i ulaske u zemlju državaljana iz pojedinih zemalja, njihov dolazak logistički teško izvodiv.

Međutim, dobre zabave na Tjentištu zasigurno neće nedostajati. Za najbolju atmosferu i povratak u dugo isčekivanu „normalnost“ biće zaduženi: Van Gogh / Bajaga i instruktori / Hladno pivo / Goran Bare & Majke / Zoster / Darko Rundek & ekipa / Brkovi / TBF / Kanda, Kodža i Nebojša / Buč Kesidi /M.O.R.T. / Moreuz , čiji nas nastupi tokom tri festivalska dana očekuju na main stage-u.
I ove godine za našu najvjerniju publiku, OK kampere, pripremili smo poseban program na njima omiljenom stage-u u OK kampu. Za nezaboravne nastupe i sjajnu energiju dnevnih nastupa, koji ovaj festival čine drugačijim od drugih, zaduženi su: Ritam nereda - Love Hunters – Mortal Kombat – Who See – Atheist Rap – Marčelo i Napeti quintet.
Festivalski kamp i ovoga puta otvaramo dan ranije tj. 12. avgusta.

210614 okfest

Na OK Summer stage-u kod bazena na Tjentištu, gdje uz odlične ritmove publika uživa u dnevnom programu, kao i na OK After Party u OK kampu gdje publika u najboljoj atmosferi dočekuje najljepše zore na Tjentištu, očekuju nas nastupi najpoznatijih imena regionalne elektronske scene.

Prvog festivalskog dana, u petak 13. avgusta, za dnevnu, ali i noćnu atmosferu na oba stage-a zaduženi su Sinisa Tamamovic i Alexander G. Vrhunskih ritmova neće nedostajati ni dugog festivalskog dana, u subotu 14. avgusta, gdje će publiku u okviru dnevnog programa OK Summer Stage-a u pojačanom sastavu zabavljati Mladen Tomic, Toni Juranović i Nebs Jack.

Po završetku programa na main stage-u Mladen Tomic i Toni Juranović nastaviće da zabavljaju publiku na OK After Party u OK kampu. Finiš festivala, u nedjelju 15. avgusta obilježiće nastup Marine Karamarko na OK Summer stage-u, te Marka Nastića i Petra Dundova na OK After Party.
Svi ranije kupljeni paketi i aranžmani za boravak na festivalu, važiće i za nove datume. Publika kojoj novonajavljeni datumi održavanja festivala ne odgovaraju i nisu u prilici da nam se pridruže, ima mogućnost povrata novca za ranije izvršenu kupovinu. O svim uslovima povrata u zavisnosti od kupljenog paketa publika će biti informisana na zvaničnoj festivalskoj stranici www.okfest.net . Uskoro donosimo i info o početku prodaje paketa za ovogodišnji Nektar OK Fest na Tjentištu.

Vrijeme je za muziku, vrijeme je za zabavu....vidimo se na Tjentištu 13/14/15 avgusta.