230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Vranešević i Mandić: „I na proljeće u Trebinju“

Trebinje, 02.12.2010. Fudbaleri Leotara nalaze se na odmoru, ali se o njima prethodnih dana mnogo piše i govori. U nedostatku pravih informacija, pojedini mediji igrače premijerligaša sa Polica "sele" po bijelom Svijetu.

 Dobre igre Leotara pred kraj prvenstva dale su povoda za takve informacije, međutim gotovo ništa od toga nije tačno, bar tako tvrde sami igrači.

Jedan od onih koji prema medijima "sigurno" ide iz Leotara je Duško Vranešević, koji je najviše povezivan sa Veležom, ali i drugim ekipama.

- Imam ugovor još pola godine i najbolju namjeru da ga odradim do kraja, kaže Vranešević. Mene niko nije kontaktirao, imam ugovor sa Leotarom i dobru volju da ostanem ovdje. Lijepo mi je u Trebinju gdje su me lijepo prihvatili. Zadovoljan sam sezonom iza nas, i bodovnim saldom, kada pogledam kroz kakve smo sve teškoće prošli za ova tri mjeseca. Zadovoljan sam i igrom, ali uvijek može bolje, što se pokazalo u samom finišu, kada smo nadigrali Zrinjski, Široki i Borac. Sada na proljeće imamo odličan raspored. U prvih šest kola četiri puta igramo kod kuće i to trebamo da iskoristimo da izađemo u gornji dio tabele.

Takođe, igrač kome je posljednjih dana posvećeno mnogo pažnje je Vladimir Mandić, koji je navodno već viđen u dresu Zrinjskog. Mandić je bio fenomenalan u finišu prvenstva i sa nekoliko golova i asistencija kupio srca trebinjske publike.

- Zaista ne znam ništa o interesovanju Zrinjskog ili bilo kog kluba. Sve su to špekulacije na koje se mnogo ne obazirem. Imam ugovor sa Leotarom do ljeta i za sve se pita moj sadašnji klub. Ja sam zadovoljan statusom u ekipi, počeli smo da igramo kako treba i šteta što nas je pauza prekinula. Dakle, najvjerovatnije ostajem u Trebinju i na proljeće, gdje ćemo uz povoljan raspored nastojati da se učvrstimo u gornjem dijelu tabele. Ako budemo igrali kao u finišu prvenstva ne može nam niko ništa, rekao je Mandić.

Odlazaka iz Leotara će svakako biti. Igrački kadar od 40 fudbalera je preglomazan i za veće i bogatije klubove od Leotara. Mnogo je igrača koji ne posjeduju kvalitet za igranje u PL BiH i oni su prvi na listi za odlazak. Narednih dana bi trebalo da se zna više o konkretnim imenima igrača koji će da odu, ali i da bude precizirano na kojim pozicijama će se Leotar pojačati.