230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Trebinjski "Grobari" darovali krv

Trebinje, 09.12.2010. Danas u 9:00 časova trebinjski navijači Partizana u Trebinju u Službi za transfuzijsku medicinu, zajednički darovali krv i pokazali humanost na djelu.

101209-grobari-tb-dali-krv

- Ovo je samo prva u nizu akcija koje naše udruženje planira da sprovede, kaže Aleksandar Damjanović, član UO udurženja Grobari Trebinje. Iako smo i ranije imali mnogo aktivnosti, zvanično smo osnovani krajem oktorbra ove godine i ovo je naša prva javna aktivnost. Osim humanog karaktera koji je imala ova akcija, željeli smo da prikažemo pravu sliku navijača Partizana, o kojima je u poslijednje vrijeme stvorena pogrešna negativna slika. Ovim gestom smo željeli da pokažemo da smo uvijek spremni da pomognemo onima koji trebaju pomoć. Osim ove akcije planiramo i niz aktivonosti kako bi popularisali naše udurženje, ali i pomogli onima kojima je pomoć zaista potrebna.

Tek je mjesec i po da udruženje zvanično postoji, ali su ranije preduzete odrežene aktivnosti.

- Nas 50 iz Trebinja smo išli organizovano na svaku utakmicu Lige šampiona u Beograd, a prije toga organizovali smo i Crno-belo veče, kome su prisustvovala naša braća iz Nikšića i Herceg Novog. Želim da pozovem sve navijače Partizana da se učlane u naše udruženje. Naša kancelarija u prostorijama Crvenog krsta (pored perionice auta) radi svakim danom od 18-20 časova i svi navijači tada mogu da dođu i da se učlane i dobiju sve informacije vezane za naše udurženje, kaže Damjanović.

U organizaciji Udruženja navijača SD Partizan Trebinje, navijači su darovali 16 doza krvi.

"Ovim putem želimo da pokažemo drugima  kako su i navijači humani ljudi i da žele da pomognu drugima, i da će od sada aktivnije učestvovati u akcijama darivanja ove dragocjene tečnosti, za koju kako kaže je potrebno pola sata lijepog druženja, a nekome može spasiti život, rekao je za Lokoportal portparol Udruženja trebinjskih  "Grobara" Miro Milić.