230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Krunić ipak u Borcu

11.02.2011. Fudbalski klub Borac će u nastavak Premijer lige BiH ući jači za Branislava Krunića. Sjajni vezista došao je u Banjaluku kao slobodan igrač, a juče je potpisao ugovor do juna 2012. Krunić će pojačati veznu liniju, a u Borac stiže nakon polusezone provedene u Dinamu iz Brianska.

110211-krunic

"Došao sam u Borac s ciljem da osvojim šampionsku titulu. Stigao sam u ozbiljnu i ambicioznu sredinu i, iskreno, ovo je za mene sve novo. Ne plašim se izazova, imam motiv i želim da doprinesem ostvarenju ciljeva. Nijedan rezultat ne dolazi slučajno, a Borac je jesenas pokazao da je najbolji", rekao je Krunić, koji je zadužio dres sa brojem 79.

Iako je u proteklom periodu trenirao u Leotaru, gdje je počeo profesionalnu karijeru, odlučio se za lidera Premijer lige.

"Veoma brzo sam našao zajednički jezik sa čelnicima Borca i dogovor je postignut na obostrano zadovoljstvo. Stigao sam u sredinu koja mi odgovara po ambicijama", jasan je Krunić.

Vezista će danas u društvu Srđana Šuputa, predsjednika kluba, i Muhameda Ibrahimbegovića, koordinatora za sportska pitanja, krenuti u Antaliju.

"Idemo u posjetu našoj ekspedici na pripremama u Turskoj. Svi su već upoznati s transferom Krunića. Pregovori su bili iscrpni i zahvaljujući mudrosti i upornosti dobili smo kvalitetno pojačanje", izjavio je Šuput.

Krunić ima i reprezentativno iskustvo pošto je u šest utakmica nosio dres BiH. Osim Leotara, igrao je za ljubljansku Olimpiju, ukrajinski Volin, te ruske klubove Tom Tomsk, Lokomotiv, Moskvu i Dinamo. Krunić će debitovati u nedjelju protiv Himikija (17.30).