230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Fudbal: Još jedan remi na "Policama"

Trebinje,13.02.2011. U šestom kontrolnom meču FK Leotara odigranog juče na stadionu "Police" pred oko stotinu gledalaca izabranici Dragana Spajića Krcka odigrali su još jedan meč bez pogodaka, ovaj put protiv ekipe "Metalac" iz Valjeva.

110131-leo-branitelj01

Iako gledajući sa strane igra Leotara izgleda dosta kompletnija, složenija, lijepa za oko i prijeteća po gol protivnika, na kraju i ovoga kao i u prethodna dva meča, mreža gostiju ostaje netaknuta. Do sada se može reći da su dva faktora kompletirana, a to su odbrana i vezni red, koji u zadnjih nekolko mečeva odrađuje posao bez premca, a što se tiče napada za koji se može reći da dobro fukncioniše, ali ipak bez stopostotne ralizacije šansi, jer recimo gledajući posljednja dva meča da im je saveznik bila sreća i bolja koncentracija "Metalac" i "Čapljina" bi se vratili kući potopljeni zasigurno sa po pet golova u mreži.

FK "Leotar" - FK "Metalac" 0:0

Leotar:  Milenković, Vučinić, Todorović, Čorlija, Šaraba, Andrić, Mandić, Marjanović, Stojanović,  Cezar, Kukrika, Komnenić, Bondžić, Mijanović, Đajić, Bošković i Radović.

Metalac: Bogunović, Pavlović, Gojak, Otašević, Nenadić, Krnjinac, Svojić, Naglić, Adamović, Stanojlović i Savićević.