230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Novi film "Zduhač" sniman u Trebinju

16.03.2011. Znate li ko je Zduhač? On je čovjek, kao i svaki drugi, ali u snu njegova duša može da izađe iz tijela i poprimi nevjerovatnu snagu. On se tad vije po nebesima, druguje sa olacima i bori se protiv drugih Zduhača.

110316-zduhac

Svako selo, svako pleme, svaki kraj ima svog Zduhača, a ponekad i više njih. Zduhači se mogu prepoznati po čvrstom snu iz kojeg ih je nemoguće probuditi, a danju su oni često sanjivi i blijedi. Za Zduhača često kažu da on "nije sam" a to znači da se u njemu vrlo jasno sluti prisustvo jače sile. Zduhači su vidoviti, oni mogu da predvide budućnost i o tome postoje mnoga svjedočanstva, a o jednom od njih govori i film 'Zduhač'.

U filmu glume: Vujadin Milošević, Zlatan Vidović, Jelisaveta Orašanin, Katarina Ilić, Rok Radiša, Đurđa Vukašinović, Anja Stanić, Svjetlana Andrić, Duško Mazalica i drugi.

Specijalni gosti su: Nikola Kojo, Marko Živić, Nikola Pejaković i Srđan Todorović.

Film je od aprila u bioskopima.

Nagradna igra uoči premijere filma

Film "Zduhač znači avantura" Milorada Milinkovića, koji je većim dijelom sniman u Trebinju i Banjaluci, premijeru će imati 5. aprila u Beogradu u "Sava" centru, da bi dan kasnije bio prikazan u Novom Sadu, u areni "Cineplax". U Banjaluci će film doživjeti prvo prikazivanje 18. aprila, dok su Trebinje, Mostar i Sarajevo u planu nakon toga.

Prije banjalučke premijere pokrenuta je nagradna igra, a glavna nagrada je 500 evra. Za igru se mogu prijaviti svi od 7 do 77 godina, a cilj je da pošaljete bilo kakav materijalni dokaz na e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. zajedno sa podacima da ste baš vi Zduhač. To može biti fotografija, video-snimak, genijalno literarno djelo ili nešto drugo što smatrate relevantnim. Svi formati su dozvoljeni. Konkurs je otvoren od 15. marta do 5. aprila.

Pogledajte trejler: