230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

NEKI NOVI KLINCI: "Sajber banditi" za osvježenje domaće muzičke scene

Koji to izvođači trenutno dižu najveći hajp na urbanoj muzičkoj sceni?

210111 loading

Od koga možemo očekivati kvalitetne i velike stvari u narednom periodu? Kakav zvuk nam donose talentovani i mladi bendovi u ovom trenutku?

U ovom članku pokušali smo da ukažemo na mlade muzičare na domaćoj muzičkoj sceni kojoj mnogi otpisuju, međutim, koja ne samo da nije na aparatima već puca od života i novih ideja.

Elektro pop-rock scena Trebinja i okruženja od danas je bogatija za jedno sasvim novo i urbano izdanje. Radi se o vrlo zanimljivom ostvarenju hercegovačko - vojvođanske grupe studenata pod nazivom "Sajber banditi", koje čine Vuk Milivojević (DJ Royal Wolf) - vokal, gitara, Radovan Milinković - električni bubnjevi, Marko Mitrović - klavijature i midi pedovi, Đorđe Radić - bas gitara i Ivan Bešenji - gitara, prateći vokal.

Kako u šali, ali ozbiljno kažu sastali su se da promjene tok istorije umjetnosti, a primarna želja im je da uz modernii zvuk i autorske tekstove i muziku ovdašnji turbo folk i malicioznu komercijalnu muziku vrate na zdrav nivo.

Radni naziv debi albuma, koji bi trebao da izađe za par mjeseci je "Zauvijek" po pjesmi koja zatvara album.  Prvi zajednički muzički poduhvat ovog studentskog sastava imaće 8 pjesama koje uglavnom govore o ljubavi, pivu i društvu, a biće izvođene i predstavljene širom regije. 

Polako grade svoju bazu fanova, imaju sve predispozicije da ostvare zapažene uspjehe, ne samo na ovim prostorima. Nedavno su trebali da zabilježe svoj debitantski nastup na "Nišville Jazz festivalu", koji je otkazan zbog poznatih nam razloga. 

Njihovu kratku prezentaciju možete pogledati na instagram nalogu Sajber banditi. 

Pratite Lokoportal za više informacija i Sajber banditima...