230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Uspjeh omladinskog pogona u Mostaru

20.03.2011. U 17. kolu Premijer omladinske lige Bosne i Hercegovine grupe jug u Mostaru na stadionu Veleža u Vrapčićima kadeti i juniori FK Leotara odigrali su juče utakmice protiv mostarskog Veleža.

110213-leo-omladinci09

U prvom meču sastali su se kadeti koji su odigrali neriješenim rezultatom 2:2, dok su u drugom meču juniori Leotara odnijeli sva tri boda savladavši mostarce sa 1:2.

 

"Oba meča odigrali smo po veoma teškom i raskvašenom terenu, mislim da su moji igrači ispoštovali dogovor koji smo imali pred meč i mogu da budem zadovoljan sa ovakvim ishodom, jer ipak danas je bilo gdje teško uzeti bodove, a pogotovo na terenu koji je bio veoma težak, što je  išlo u prilog domaćinu. Treba napomenuti da smo šansu za sva tri boda ispustil u zadnjim minutima utakmice kada je Velež postigao gol i poravnao rezultat na 2:2, što je i bio konačan ishod meča. Iako nisam kompetentan da dajem izjave za utakmicu juniora, ipak mogu samo naglasiti da su odigrali jednu veoma dobru utakmicu i da su bodovi zasluženo otišli u Trebinje. U slijedećem 18. kolu koje je na programu 27.03. u nedjelju u goste nam stiže ekipa Slavije iz Istočnog Sarajeva,neveo je za Lokoportal Damjan Ratković trener kadetske selekcije FK Leotara.

Kadeti Velež: Memić, Leto, Fink, Jahirović, Nindić, Jajuin,Bebianić, Čamo, Husić, Ćemalović. Igrali su još Jakupović, Behrami i Šetka.

Leotar: Gajić, Anđušić, Grujičić, Samardzić, Popović D, Bogdanović, Bokonjić, Ćorović, Šešelj, Tasovac, Dakić. Igrao je još Popović N.

Trener: Damijan Ratković. Strelci za Leotar: Šešelj i Ćorović, a za Velež Ćemalović i Benjamin.

Juniori Velež: Ćorda, Dedić, Burić, Kalajdzić, Čodelj, Zvonić, Juklo, Marić, Eminović, Nubana, Zuhrić. Igrali su još Šendro i Kovačević.

Leotar: Bogdanović, Koprivica, Bodiroga, Čečur, Mumalo, Tomanović, Cimorot, Pecelj, Simović, Milović, Jalić. Igrali su još Jelačić, Spaić i Vukalović. Trener Siniša Mulina. Strelci za Leotar Milović i Pecelj, a za Velež Marić.