170901 best baner 200601 market99 baner

  • 150123 baner apis3
  • 150123 baner apis2
  • 150123 baner apis1

200701 banerosandic

210401 petijevic baner

160123 mjesto za vasu reklamu
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Branislav Lečić zna šta valja, oduševljen Žilavkom Podruma Petijević

Nekadašnji ministar kulture, proslavljeni glumac Branislav Lečić posjetio je danas eminentni Podrum vina Petijević sa stogodišnjom tradicijom.

210802 leka

Poznati glumac je u pratnji partnerke i prijatelja na proputovanju kroz Hercegovinu svratio na degustaciju vina u jednu od najboljih vinarija Hercegovine i uživao u svemu onome što pruža ova domaćinska kuća od vina i rakije.

Domaćin Ranko Petijević goste je upoznao sa različitim sortama, mirisima, ukusima, a i muško-ženskim afinitetima i senzibilitetima u vinu i kroz vino.

Vrhunskom poznavaocu vina veoma su se svidjela sva vina, ali je posebno bio oduševljen sa Petijevića Žilavkom za koju kaže da je praznik za nepca.

Probajući Žilavku porodice Petijević, uz tvrdnju o beskrajno dobrom ukusu ovoga vina, ukazuje i na autentičnost vinskih etiketa Petijević podruma. "One mogu da se porede s bilo kojim svjetskim brendiranim vinom, "a moguće da je i više od toga“.

Nije slučajnost da je Podrum Petijević već odavno nezaobilazna stanica za poznate ličnosti. Vina ovog Podruma koji visoko kotira na mapi Vinske ceste Hercegovine, uvrštena su u vinske karte svih lokalnih i regonalnih restorana, a mogu se pronaći i brojnim klubovima i kafićima.