230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Hrupjela i Gorica u finalu Olimpijade

Večerašnjim uzbudljivim utakmicama dobili smo finaliste ovogodišnjeg izdanja trebinjske Olimpijade u malom fudbalu.

210804 olipmijadapf

Mnogobrojna publika je imala priliku da uživa u dvije odlične utakmice u kojima nije manjkalo uzbuđenja. Hrupjela su bila bolja od komšija Gornjih Hrupjela rezultatom 2:1. Strelci za Hrupjela su bili Vico i Bošković, dok je za Gornja Hrupjela gol postigao Janjoš.

Branioc titule ekipa Gorica bila je bolja od Mokrih Dolova rezulatom 4:2, pa smo tako dobili i drugog finalistu koji će u petak pokušati da odbrani titulu iz 2019. godine. Strelci za Mokre Dolove su bili Ćurić i Bodiroga. Dvostruki strelac za Goricu bio je Tasovac, a u mrežu su tresli Čolović i Bogdanović.

Za titulu najboljeg u petak 6. svgusta će se boriti aktuelni i stari šampion - HRUPJELA i GORICA.

Sportski program počinje u 19 časova i 30 minuta odigravanjem utakmice za treće mjesto, gdje se sastaju Gornja Hrupjela i Mokri Dolovi.

Nakon toga na programu je finalni meč u konkurenciji pionira, poslije koga slijedi VELIKO FINALE.

Rasplet 64. Olimpijade obećava spektakl, a pored utakmica, prisutne očekuju i nagrade što je još jedan razlog da posjetite Stadion malih sportova "Aleksandar Masleša" i prisustvujete najboljem malom fudbalu u Trebinju.

Za ljubitelje statistike 65 igrača se upisalo u listu strelaca, postignuto je 158 golova na 36 utakmica, a biće zanimljiva i borba za najboljeg strelca i golmana.