230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Iskusnije za sezonu "malene" čekaju start

U novu premijerligašku sezonu Ženski košarkaški klub Leotar 03 ulazi bez dvije standardne članice prve postave.

210411 malene

Marija Кešeljević i Anica Škrivan neće više nositi dres trebinjskih „malenih“ a pojačanja nema. Ipak nema straha.

„Uvijek smo se suočavali sa ovakvim i sličnim problemima. Djevojke kada odu na Fakultete napuštaju našeredove, što zbog školovanja, što zbog dodatne košarkaške afirmacije.Anici i Mariji želimo sve najbolje u nastavku karijere, i nadamo se da će se jednog dana, nekad, vratiti u svoju „porodicu“, ističe Milorad Nadaždin trener „Leotara 03“.

Prema njegovim riječima i ove godine biće spoj mladosti i iskustva s tim što se u ekipu vratila, nakon nekoliko godina Кristina Pažin, djevojački Skočajić koja će biti značajno pojačanje.

Gudelj, Dostinić, Milaković, Radovanović , Putica, Ivana Daković, Milica Daković, Pažin i Šapurić, te mađe snage Gutić,Savić i Mrdić su igrački kadar na koji Nadaždin može da računa u novoj sezoni.

Početak prvenstva je još uvijek nepoznat a period koji je pred nama, Trebinjkama će dobro doći za uigravanje. „Nastavljamo rad i sa mladim košarkašicama u svim selekcijama. To je naša baza o kojoj moramo voditi posebno računa. Situacija nije baš zavidna, ali uvjeren sam da imamo snage da opstanemo u elitnom BiH košarkaškom društvu“, zaključuje na kraju Nadaždin. (Hercegsport)