230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Trijumf u Tesliću, u subotu derbi

21.03.2011. Rukometaši Leotara u nastavku proljetnog dijela prvenstva Prve lige Republike Srpske u okviru 12. kola sinoć su na uzavrelom parketu u Tesliću odlično otvorili drugi dio sezone tako što su uspjeli da savladaju nezgodnu domaćinsku ekipu ''Teslić Elonga'' rezultatom 32:37 i ovim uspjehom stekli dosta realnije šanse za ulazak u Premijer ligu Bosne i Hercegovine.

110321-rukomet-leo

Pred oko 300 ljubitelja rukometa trećeplasirana ekipa Leotara na megdanu u Tesliću pokazala je zube i još jednom prenijela jasnu poruku da ambicije za Premijer ligu itekako postoje. Trebinjci su do pobjede stigli igrom nošenom iskustvom od Žarkovića, Koraćevića, Pekića debitanta u dresu Leotara, Lučića koji je opravdao svoj dolazak sa 7 pogodaka u mreži Elonga, pa i nekih mlađih nada kao što je Misita, koji se sa 9 pogodaka svrstao u listu najefikasnijih u redovima Leotara.

"Mislim da smo sezonu otvorili na najbolji mogući način, ovi bodovi su zlata vrijedni kako za korak bliže prvom mjestu tako i za samopouzdanje i moralnu podršku koja će nam biti potrebna za nastavak prvenstva koje neće biti nimalo lako, jer po rasporedu čeka nas još šest utakmica na strani i četiri kući, tako da ima još dosta rada i borbe do zacrtanog cilja," naveo je za Lokoportal kapiten ekipe Spasoje Pekić. 

"U sledećem meču koji igramo u subotu 26.03. u Trebinju protiv ekipe Bijeljine, koja nam bježi jedan bod i dijeli prvo mijesto sa ekipom Kotor Varoš. Ako suđenje bude korektno i ako budemo imali podršku publike koju ovim putem pozivam da prisustvuje u što većem broju, mislim da neće biti problema i da bi i ovaj meč trebali privesti kraju u svoju korist,"  rekao je za Lokoporal Spasoje Pekić kapiten ekipe RK Leotara.

Teslić Elong: Vuković 2, Martinović 1, Dikadžić 10, Kalinić 5, Madzarević 5, Stanojević  4 i Crkvenjaš 5.

Leotar: Pekić 10, Žarković D. 3, Misita 9, Šešlija 1, Koraćavić 4, Žarković V. 1, Lučić 7, Antunović 1 i Fržović 1.

Sudije: Vrhovac i Ranilović.