230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Promocija džudoa i atletike u trebinjskim školama

Uspješno je završena promocija Džudo kluba i Atletskog kluba Leotar u trebinjskim osnovnim školama, povodom upisa novih polaznika.

211006 promocija

Riječ je o dva najtrofejnija sportska kolektiva u Trebinju nekoliko godina unazad.  Sve je proteklo uz veliko interesovanje djevojčica i dječaka koji će se u budućnosti opredjeliti za neki od ovih sportova, a program promocije vodio je trener ova dva kluba Nikola Boljanović.

Misija promocije je prije svega afirmacija sporta u Trebinju, a prema riječima Boljanovića cilj uključivanja omladine u sport je da im se pokažu prave vrednosti sporta, da dijete zavoli fizičku aktivnost, da se socijalizije, otkloni strahove i da se kroz igru pravilno razvija.

"Džudo je sport koji je proglašen od strane UNICEF-a za najbolji sport za djecu, dok je Atletika - kraljica sportova, jedna od temeljnih i najraširenijih sportskih grana, koju karakterizuje osnovni ljudski pokret i ponašanje, navodi Boljanović.

Draga djeco budući sportisti postanite i vi dio ovoga projekta!

Upišite se u jedan od dva najtrofejnija sportska kolektiva u našem gradu Džudo klub "Leotar" i Atletski klub "Leotar".

Sva djeca koja se dokažu kao perspektivna od klubova će dobiti opremu za treniranje.

Кako bi što više djece ušlo u sistem sporta, pored ove promocije, u budućnosti će biti organizovano još sličnih aktivnosti.

Kontakt broj za upis: 066/651-848