230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Zavodljivi topli napici u Kafe - restoranu MARKET 99

Kao što smo već navikli Kafe i restoran Market 99 Trebinje prati svjetske trendove i konstantno širi lepezu proizvoda i usluga čime učvršćuje poziciju u samom vrhu hercegovačke ugostiteljske scene.

211022 caj

Ovu jesen i zimu Market 99 je za ljubitelje toplih napitaka pripremio dosta iznenađenja.

Novu ponudu posebno interesantnu za zimsko doba, čini paleta prvoklasnih ČAJEVA i egzotičnih mješavina čiji mirisi mogu da se uporede sa najlјepšim mirisima prirode. Posebno je i serviranje čaja, čime uživanje u konzumaciji ovog napitka podižete na još veći nivo.

Topla čokolada - dezert koji najljepše grije

Kremasta, aromatična, bogatog ukusa… Topla čokolada je "čarobni napitak“ koji će vas zagrijati tokom hladnih, jesenjih i zimskih dana. Ukus tople čokolade ne samo da zagrijava tijelo, već oslobađa hormon sreće baš kao i svaka čokoladna poslastica. Osim toga, jedna šolja tople čokolade je poprilično zdrava.

211022 toplecok

U ponudi su čokoladni napici sa ukusom crne i bijele čokolade, a tu su i jagoda, tiramisu, lješnik, kokos i ekstra crna čokolada.

Kao i do sada kvalitet sastojaka za spravljanje napitaka je na prvom mjestu, a njihovim spojem dobijaju se unikatni ukusi u kojima ćete zasigurno uživati. 

211022 toplacokolada

Posjetite nas i obogatite sebe za jedno novo i lijepo iskustvo...