230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

U saobraćajnoj nezgodi povrijeđena dva lica

Policijskoj upravi Trebinje, dana 31.10.2021. godine oko 02,35 časova, prijavljeno je da se na magistralnom putu u mjestu Marić Međine, Grad Trebinje, dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj su povrijeđena dva lica.

140404 policija1

Na licu mjesta izvršen je uviđaj, kojom prilikom je utvrđeno da je u saobraćajnoj nezgodi učestvovalo vozilo marke „Toyota Prius“, kojim je upravljalo lice inicijala A.G. iz Republike Belgije, dok se na mjestu suvozača nalazilo lice inicijala Z.К. iz Republike Albanije. U ovoj saobraćajnoj nezgodi teške tjelesne povrede zadobio je vozač inicijala A.G. koji je zbog težine povreda prevezen i hospitalizovan u Javnu zdravstvenu ustanovu „Bolnica Trebinje“, dok je suvozač Z.К. zadobio tjelesne povrede, o čijem stepenu dežurni doktor nije mogao da se izjasni, i isti je trenutno hospitalizovan u Javnoj zdravstvenoj ustanovi „Bolnica Trebinje“. 

Policijska uprava Trebinje apeluje na sve vozače motornih vozila da poštuju saobraćajna pravila i propise, posebno kada je u pitanju ograničenje brzine kretanja, a poseban apel se upućuje vozačima da ne upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola ili drugih psihoaktivnih supstanci koje mogu uticati na psihofizičku sposobnost upravljanja vozilom.