230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Škola sporta jedan od najznačajnijih projekata u Srpskoj

Škola sporta, u organizaciji SD "Leotar", i ove godine je organizovala završni trening polaznicima.

220613 skolasporta

Prethodne četiri sezone smo završavali različitim aktivnostima, u sportskoj dvorani "Miloš Mrdić", pokaznim teniskim treninzima na terenima TК "Tini", druženjem u izviđačkom eko-centru "Ušće", a ove godine je organizovano više takmičarskih aktivnosti na atletskoj stazi stadiona "Police", uz osvježenje i slatkiše.

Družili smo se tokom godine sa 120 djece školskog uzrasta koji su bili prisutni na treninzima koliko su im to i druge obaveze dozvoljavale. Treninge je vodilo pet trenera uz nadzor fizioterapeuta.

Završnom treningu je prisustvovalo oko 35 osnovaca od kojih se i ove godine jedan dio njih odlučio kojim će sportom nastaviti da se bavi, iskazavši zadovoljstvo kvalitetnim radom koji im je pružen tokom vremena provedenog u Školi sporta.

Peta sezona Škole sporta za osnovce je završena, dok za pretškolski uzrast i dalje traje. Sa njima nastavljamo da radimo 1-2 puta sedmično u postojećim terminima.

Za pet godina rada sa djecom kroz određen broj treninga Škole sporta je prošlo preko 570 osnovaca i 480 pretškolaca.

Škola sporta je i ove godine bila besplatna i sigurno je jedan od najznačajnijih projekata u Republici Srpskoj koji se sprovodi u kontiniutetu od 2017. godine.