230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Vinska cesta Hercegovine: Žilavka iz bačve s kamena Petijivića vinarije

Vinski podrum Petijević kreator čari vinskog turizma na području istočne Hercegovine pokrenuo je prije nekoliko decenija eru vina, koju uspješno nastavlja uklapajući stogodišnju tradiciju vinogradarstva i novu tehnološku opremljenost vinarije.

220618 cesta

Vodeća vinarija u Hercegovini nezaobilazna destinacija za turiste sa različnitih meridijana, odavno se nalazi na Vinskoj cesti Hercegovine, koja ovih dana promocijom ovdašnjih vinarija oživljava projekat pokrenut prije skoro 2 decenije.

Ekipa predvođena Irfanom Redžovićem posjetila je danas eminentnu vinariju i sa domaćinom Rankom Petijevićem upoznala se za bogatom istorijom podruma, te obišla vinske kapacitete i potencijale, ljetnikovce, konobu i impozantni vidikovac vinarije sa jedinstvenim pogledom na jezero, koji ukrašavaju besprekorno posloženi redovi vinove loze.

220618 ranko

Domaćin Ranko Petijević pored vinove loze iz 1950.

Putovanje Vinske ceste Hercegovine Vinarije Petijević i ostalih vinarija sa područja Trebinja biće uskoro predstavljeno na brojnim platformama na internetu kao i u štampanim medijima.