230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Večeras FINALNO VEČE Olimpijade

Večeras se igraju finalni susreti tradicionalnog turnira u malom fudbalu, a ovim sportskim događajem zvanično se zatvara ovogodišnja 65. Olimpijada u malom fudbalu.

210806 olimpijada64

Priliku za osvajanje trofeja i nagradnog čeka u iznosu od 3.000 KM izborile su ekipe Hrupjela i Tini.

Na 65. po redu tradicionalnom takmičenju trebinjskih kvartova u malom fudbalu nameće se jedinstven zaključak, Olimpijada ne da nije izgubila na popularnosti nego će i dalje nositi primat jednog od najznačajnijih sportskih događaja u Trebinju.

Program otvara utakmica finala u konkurenciji pionira u 19 časova i 30 minuta. Utakmica za treće mjesto u seniorskom uzrastu, u kojoj se sastaju Gorica i Glavna ulica igra se u 20 časova, dok će veliko finale u kojem se sastaju Hrupjela i Tini početi nakon finalnog meča u konkurenciji predpionira.

A da će publika imati šta da vidi to je nesporno.

Na listi strijelaca ubjedljivo vodi Vidomir Ninković iz ekipe Tini sa 11 golova.

Ekipe će imati pravu malu armiju navijača što obećava još veći spektakl.

Pobjedniku seniorske konkurencije će pripasti impozantni prelazni pehar, medalje i novčana nagrada od 3.000 KM, drugoplasiranoj ekipi medalje i novčana nagrada od 1.000 KM, a trećeplasiranoj medalje i nagrada od 600 KM. Biće proglašeni i najbolji igrač, najbolji strelac, najperspektivniji igrač. Pobjednicima u kategoriji predpionira i pionira pored pehara i medalja pripašće i garnitura dresova.

Pobjednik će zlatnim slovima biti ispisan u istoriju Olimpijade, na radost sportskog Trebinja.

BOGAT FOND NAGRADA ZA PUBLIKU

Organizator JU Trebinjesport se potrudio da i finalne večeri Olimpijade podijeli vrijedne nagrade za publiku, a glavna nagrada ove večeri će biti "Dres i kapitenska zastavica FK "Leotar", jedan od sponzora Olimpijade kladionica WWin najsretnijem dobitniku će uručiti "Vaučer u iznosu od 100 KM", Restoran "Drijen" je i ove godine za publiku spremio nagradu i to "Večeru za 4 osobe", a za sretnog dobitnika spreman je i "LCD TV prijemnik" od organizatora.

Pravo učešća u nagradnim igrama imaju svi oni koji kupe ulaznicu za veliko finale po cijeni od 2.00 KM.