230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Mlade nade atletike opet blistaju

Na prvenstvu Republike Srpske za mlađe juniore i mlađe i starije cicibane takmicari Atletskog kluba Leotar su ostvarili zapažene rezultate.

220912 akleo

Srna Danojlić je postala trostruka šampionka Republike Srpske u disciplinama skok u vis, 60m i štafeti i osvojila je 3 zlatne medalje.
Vasja Rebac je kao dvostruki šampion Srpske osvojio dvije zlatne medalje i to u skoku u vis i skoku u dalj.
Ana Kraljević je osvojila zlatnu medalju u disciplini skok i dalj dok je bila druga u disciplini skok u vis. U disciplini Štafeta 4x50m naše cure su postale šampionke Republike Srpske i osvojile su po zlatnu medalju, i to u sastavu Dunja Banđur, Ana Kraljević, Una Miš i Srna Danojlić.

Jovana Kržić je postala šampionka Republike Srpske u disciplini 100m, dok je u disciplini 100m prepone kao ubjedljivu prva diskfalifikovana zbog gaženja u drugu stazu.
Lana Kandić je osvojila srebrenu medalju u disciplinama 60m i u disciplini 200m bila je treće mjesto i osvojila bronzu u kategoriji mladjih cicibanki.
Nikolina Stevović je osvojila prvo mjesto u disciplini bacanje kladiva, dok je Katarina Pažin u disciplini bacanje diska osvojila drugo mjesto, a u disciplini bacanje koplja osvojila bronzanu medalju i zauzela treće mjesto. Marko Medan je osvoji srebrenu medalju u disciplini bacanje kugle i treće mjesto u bacanju vorteksa.  Jelena Spaić je bila treća u disciplini bacanje diska. Jovana Knežević je osvojila dvije srebrene medalje u disciplinama bacanje kugle i bacanje vorteksa.