230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

AKCIJA u APIS-u na sav VELUX program

U periodu od 15. septembra do 15. oktobra regionalni distributer za VELUX -globalnog tržišnog lidera za krovne prozore, APIS doo Trebinje vam nudi 12% popusta na cijeli program VELUX.

220912 apis velux akcija

Majstori preduzeća APIS doo iz Trebinja su certifikovani i za ugradnju VELUX prozora sa ispunjavanjem garancije od 5 do 10 godina, zavisno od kategorije prozora.

220912 apis velux energija

Za najbolju zaštitu od toplote, sunčeva svjetlost mora biti zaustavljena prije nego što dotakne u prozorsko staklo. VELUX proizvodi za zaštitu toplote nalaze se vanjske strane prozora, za efikasno sprečavanje pregrijavanja vašeg doma.

Originalne VELUX unutrašnje i vanjske roletne su izrađene da odgovaraju vašem VELUX krovnom prozoru. Dizajniramo roletne koje se savršeno uklapaju s našim prozorima, tako da možete biti sigurni da djeluju skupa kako bi pružili najbolje zamračenje, podešavanje svjetlosti, regulaciju toplote ili zaštitu od insekata.
Kada naručujete svoju VELUX roletnu, izaberite svoj model prozora (nalazi se na okviru prozora) i zagarantovano vam je savršeno pristajanje – svaki put.

220912 velux

Ekonomične roletne

VELUX roletna za prigušivanje svjetlosti model RHZ kombinuje tkaninu za potpuno zamračenje s praktičnim sistemom sa stoperima za pozicioniranje u 3 položaja. Rezultat je jednostavna i vrlo pristupačna roletna koja omogućuje zamračenje sobe i osigurava ugodan ambijent za odmor i spavanje. Dostupna u dvije boje.

Vanjska tenda, efikasna zaštita od toplote

Vanjska VELUX tenda blokira sunčeve zrake prije nego što dotaknu prozorsko staklo i smanjuje pasivno grijanje i do 76%*. Ona pomaže da svoju sobu održite ugodnom za toplih, sunčanih dana. Vanjske tende su prozirne, tako da možete i dalje uživati u pogledu.

Garancija

Svi VELUX proizvodi su izrađeni po strogim standardima od najkvalitetnijih materijala i dizajnirani su za dugogodišnje korištenje bez problema. Sve VELUX unutrašnje i vanjske roletne su podržane 3-godišnjom garancijom. VELUX garancija ni na koji način ne utiče na vaša zakonska prava.

Više informacija na broj 066 009 099.