230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

"Domaće je domaće" - Savršena prezentacija Trebinja i Hercegovine

U mjesecu oktobru ekipa Obn Tv posjetila je grad Trebinje kako bi upoznala, a ujedno i promovisala porodična domaćinstva i njihove proizvode.

221012 domacejedomace

U emisiji “Domaće je domaće" kroz dvodnevnu gastro putopisnu razglednicu savršeno je predstavljeno Trebinje i Hercegovina.

Izvrsni domaćini su bili Gazdinstvo "Vlačić", Podrum vina "Petijević", Podrum vina "Anđelić" i Podrum vina "Vasković". Ovom prilikom svaki od domaćina je pripremio pravi gastro užitak sa tradicionalnim hercegovačkim jelima i pićima.

Kao što to i dolikuje pravim domaćinima, svaki od njih je pokazao, prije svega, gostoljubivost, te specijalitete hercegovačkog kraja koje su pratila vrhunska vina i rakije.  Druženje je proteklo sjajno, sa uživanjem i poštovanjem, a popis jela je zaista bio dugačak: od čorbi i pita preko, glavnih jela, meze, salata i nezaobilaznih slatkiša na kraju. Još kad se ovom užitku doda muzika i pjesma našeg naroda, dobije se kompletan užitak svih čula, što će svjedočiti i sama emisija koja će biti emitovana za par sedmica na Obn Tv.

Tokom snimanja ovog serijala, dogovoren je i nastavak snimanja zanimljive, nove i atraktivne turističke i gastronomske ponude Trebinja i okoline.