230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Policija pronašla i oduzela oko 32 kg opojne droge marihuane

Policijski službenici Policijske uprave Trebinje su tokom 17. i 18. novembra realizovali niz kombinovanih operativno-taktičkih mjera i radnji koje su rezultovale pronalaskom 32,600 kg zeljaste biljne materije koja svojim morfološkim karakteristikama asocira na opojnu drogu marihuanu. 

221118 mary

Naime, policijski službenici su na magistralnom putu Trebinje – Ljubinje – Stolac, u mjestu Ćukovci, opština Ljubinje, izvršili operativnu-taktičku mjeru i radnju – opservaciju sa zasjedom kojom prilikom su zaustavili dva vozila: jedno teretno vozilo marke „Nissan“ kojim je upravljalo lice inicijala S.S. iz Trebinja i jedno putničko vozilo marke „Volkswagen“, tip „Passat 8“ kojim je upravljalo lice inicijala N.S. iz Trebinja.

U cilju dokumentovanja krivičnog djela „Nedozvoljena proizvodnja i promet opojnih droga“ izvršen je pretres vozila, kao i kuća i pomoćnih prostorija koja koriste lica inicijala S.S. i N.S. Radnjom pretresanja iz putničkog automobila marke „Volkswagen“, tip „Passat 8“, pronađeno je i privremeno oduzeto 30 pakovanja zeljaste biljne materije koja svojim morfološkim karakteristikama asocira na opojnu drogu marihuanu, ukupne težine 32,600 kg.
Oba lica će uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu, u toku večeri, biti predata u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva u Trebinju.