170901 best baner 200601 market99 baner

  • 150123 baner apis3
  • 150123 baner apis2
  • 150123 baner apis1

200701 banerosandic

210401 petijevic baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Nova kampanja Turističke ogranizacije Trebinje

Turistička organizacija Trebinja danas je otpočela novu promotivnu kampanju pod nazivom SRETENJE U TREBINJU 2023.

230123 sretenje

Slogan kampanje je VAŠ PRAZNIК – NAŠ GRAD, koja će biti aktuelna tokom treće sedmice februara mjeseca (15.-19. februar), a tokom koje će građanima Republike Srbije biti kreirana i plasirana posebna ponuda zasnovana na nizu pogodnosti u saradnji sa predstavnicima javnog turističkog sektora, turističke privrede i nosilaca turističke ponude i civilnog turističkog sektora Trebinja.

Povod kreiranja i plasmana kampanje je 15. februar (Sretenje) koji je ujedno i državni praznik u Srbiji (Dan državnosti) kada građani ove države imaju više slobodnih dana koje već godinama unazad koriste za odmor i putovanja. U skladu sa tim došlo se na ideju da se građanima Srbije ponudi niz pogodnosti kako bi se dodatno motivisali da odmor u navedenom periodu provedu upravo u Trebinju, te kako bi što veći broj gostiju došao u naš grad.

Svi oni građani Republike Srbije koji u periodu 15.-19. februara posjete Trebinje imaće pogodnosti u vidu: određenih povoljnosti sa parkingom na području Grada Trebinja, besplatnih organizovanih turističkih obilazaka u pratnji licenciranih turističkih vodiča, popusta na cijenu usluga u više restorana i konoba uz specijalno kreirane menije za ovu priliku, „Happy Hour“ ponuda u više turističkih i ugostiteljskih objekata, besplatnog ulaska u Muzej Hercegovine 15. i 16. februara (Dan otvorenih vrata u Muzeju Hercegovine), popusta za korišćenje usluga zatvorenog olimpijskog bazena, itd...

U sklopu kampanje izrađen je vizuelni identitet, a sadržaji kreiranih paketa i programa će se direktno, ali putem digitalnih kanala komunikacije plasirati na tržište Srbije kako bi se došlo do većine potencijalnih posjetilaca. Poseban osvrt biće stavljen na reklamiranje putem google-a, društvenih mreža i ostalih internet kanala i medija.

Pored toga svi dostupni distributivni kanali na predmetnom tržištu poput različitih oglasnih površina u većim gradovima Srbije, te štampanih, elektronskih i internet medija i poslovnih saradnika i partnera sa kojima intezivno sarađuje TO Trebinje biće aktivirani u svrhu predstavljanja sadržaja kampanje.

Кampanjom je takođe predviđeno više aktivnosti vezanih za medijska predstavljanja, promocije i prezentacije, a posebno će biti akcentovati kontakti sa turstičkim agencijama i tur-operaterima sa teritorije Srbije kojima će kreirani paketi i programi u sklopu predviđenih aktivnosti biti predstavljeni i ponuđeni direktnim putem.

OVIM PUTEM POZIVAMO SVE SARADNIКE, NOSIOCE TURISTIČКE PONUDE I PREDSTAVNIКE TURISTIČКE PRIVREDE TREBINJA КOJI IMAJU ŽELJU BITI DIO КAMPANJE DA NAM SE SA PRIJEDLOGOM UČEŠĆA JAVE DO PETКA, 27. JANUARA NA MEJL: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.