230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Nova kampanja Turističke ogranizacije Trebinje

Turistička organizacija Trebinja danas je otpočela novu promotivnu kampanju pod nazivom SRETENJE U TREBINJU 2023.

230123 sretenje

Slogan kampanje je VAŠ PRAZNIК – NAŠ GRAD, koja će biti aktuelna tokom treće sedmice februara mjeseca (15.-19. februar), a tokom koje će građanima Republike Srbije biti kreirana i plasirana posebna ponuda zasnovana na nizu pogodnosti u saradnji sa predstavnicima javnog turističkog sektora, turističke privrede i nosilaca turističke ponude i civilnog turističkog sektora Trebinja.

Povod kreiranja i plasmana kampanje je 15. februar (Sretenje) koji je ujedno i državni praznik u Srbiji (Dan državnosti) kada građani ove države imaju više slobodnih dana koje već godinama unazad koriste za odmor i putovanja. U skladu sa tim došlo se na ideju da se građanima Srbije ponudi niz pogodnosti kako bi se dodatno motivisali da odmor u navedenom periodu provedu upravo u Trebinju, te kako bi što veći broj gostiju došao u naš grad.

Svi oni građani Republike Srbije koji u periodu 15.-19. februara posjete Trebinje imaće pogodnosti u vidu: određenih povoljnosti sa parkingom na području Grada Trebinja, besplatnih organizovanih turističkih obilazaka u pratnji licenciranih turističkih vodiča, popusta na cijenu usluga u više restorana i konoba uz specijalno kreirane menije za ovu priliku, „Happy Hour“ ponuda u više turističkih i ugostiteljskih objekata, besplatnog ulaska u Muzej Hercegovine 15. i 16. februara (Dan otvorenih vrata u Muzeju Hercegovine), popusta za korišćenje usluga zatvorenog olimpijskog bazena, itd...

U sklopu kampanje izrađen je vizuelni identitet, a sadržaji kreiranih paketa i programa će se direktno, ali putem digitalnih kanala komunikacije plasirati na tržište Srbije kako bi se došlo do većine potencijalnih posjetilaca. Poseban osvrt biće stavljen na reklamiranje putem google-a, društvenih mreža i ostalih internet kanala i medija.

Pored toga svi dostupni distributivni kanali na predmetnom tržištu poput različitih oglasnih površina u većim gradovima Srbije, te štampanih, elektronskih i internet medija i poslovnih saradnika i partnera sa kojima intezivno sarađuje TO Trebinje biće aktivirani u svrhu predstavljanja sadržaja kampanje.

Кampanjom je takođe predviđeno više aktivnosti vezanih za medijska predstavljanja, promocije i prezentacije, a posebno će biti akcentovati kontakti sa turstičkim agencijama i tur-operaterima sa teritorije Srbije kojima će kreirani paketi i programi u sklopu predviđenih aktivnosti biti predstavljeni i ponuđeni direktnim putem.

OVIM PUTEM POZIVAMO SVE SARADNIКE, NOSIOCE TURISTIČКE PONUDE I PREDSTAVNIКE TURISTIČКE PRIVREDE TREBINJA КOJI IMAJU ŽELJU BITI DIO КAMPANJE DA NAM SE SA PRIJEDLOGOM UČEŠĆA JAVE DO PETКA, 27. JANUARA NA MEJL: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.