230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Agro Centar Trebinje - Najbolji asortiman sjemenskog i sadnog materijala

Kao i svake godine do sada Agro Centar Trebinje i ove godine nudi najbolju ponudu i širok asortiman sjemenskog i sadnog materijala.

230127 agrooo

U ponudi su voćne sadnice, agrumi, sredstva za zaštitu bilja, kompletan sadni materijal, pčelarski program, alate, opremu za vinare, hranu za kućne ljubimce i kompletan STIHL program čiji je generalni zastupnik za područje grada Trebinja.

U Agro-centru možete kupiti sve sorte sjemenskog krompira različitih pakovanja, kao i organska i mineralna đubriva, te svu prateću opremu za poljoprivredu po najpovoljnijim cijenama u gradu.

Na raspolaganju Vam stoje diplomirani inženjeri poljoprivrede sa višedecenijskim iskustvom za besplatnu stručnu i savjetodavnu uslugu u oblasti moderne poljoprivredne proizvodnje.

230127 ac

U poljoprivrednoj apoteci Agro centar princip rada se zasniva na trgovini uz stručan savjet i objašnjenje kako se određeni proizvod primjenjuje, uz besplatnu dostavu na Vašu kućnu adresu. Zajedničkim trudom doprinosimo da naša ponuda, cijene, usluga, kvalitet i asortiman robe uvijek budu podređeni jednom cilju - maksimalno zadovoljnom krajnjem potrošaču.

Dođite i uvjetite se zašto smo najbolji!

Adresa: Trebinjskih brigada bb
Kontakt: +387 59 220 191

PR