230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Prva prvenstvena pobjeda nove generacije trebinjskih rukometašica

U Sportskoj dvorani Miloš Mrdić u Trebinju sinoć je odigrana utakmica prvog kola proljetnog dijela šampionata Prve lige Republike Srpske za žene.

230318 zrkleo

Leotar je ugostio Borju iz Teslića i savladao je rezultatom 31:20. Lepršavom i veoma dopadljivom igrom mladi sastav Leotara pokazao je da stasava jedna nova talentovana generacija koja će za sigurno za par sezona imati značajnu ulogu u rukometu u regionu. Kuriozitet je da je ovo bila prva prvenstvena pobjeda nove generacije trebinjskih rukometašica koje će nadamo se veoma brzo dostići nivo jedne značajne i respektabilne ekipe i u budućnosti oredstavljati naš grad u seniorskoj konkurenciji kako to već čini u takmičenjima mlađih kategorija.
Za Leotar su nastupile:
Ksenija Kojović,Ivana Spaić, Katarina Špec, Milica Zubac, Ana Grubačić, Milana Šupljeglav, Ivana Bujaković, Adrijana Ilić, Marija Bujaković, Nevena Vukoje, Sofija Kojović, Jana Musić, Petra Brkan, Matea Račič, Maja Šišić, Tanja Ratković i Mia Spaić koja je prvi put ponijela kapitensku traku seniorskog sastava ŽRK Leotar, Trener Zdravko Komnenović
Pobjeda je poklonjena našem treneru Borisu Vuletiću kome želimo brz oporavak i povratak na teren,
U Nedelju Leotar očekuje drugi prvenstveni susret protiv ekipe ŽRK Mladost 1960 iz Banja Luke. Utakmica počinje u 12:30 časova.