230816 baner dineco 650x170 05
240605 bas ta optika baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Atletičari Leotara dokazali sjajnu formu

Proteklog vikenda je u Tuzli održano prvenstvo BiH za mlađe pionire i pionirke, gdje su atletičari Leotara ostvarili sjajne rezultate i osvojili 10 medalja, 6 zlatnih, 2 srebrene i 2 bronzane.

240429 akleotar

Srna Danojlić je postala trostrula prvakinja BiH, u trci na 60m oborila je lični rekord sa rezultatom 7.85, u skoku u dalj je takođe osvojila prvo mjeto. Ana Kraljević je postala prvakinja BiH u disciplini 80m prepone, Milica Milošević je postala prvakinja države u disciplini bacanje vortexa, Una Miš je postala prvakinja BiH u disciplini skok u vis, dok su naše takmičarke bile najbrže u štafeti 4x100m i okitile se zlatom, a štafetu su trčale Ana Kraljević, Lana Kandić, Una Miš i Srna Danojlić.
Drugo mjesto i u trci na 80m prepone osvojila je Una Miš i postala je vice šampionka BiH, Milica Milošević je postala vice šampionka BiH u bacanju kugle i okitila se srebrenom medaljom.
Treće mjesto u disciplini skok u vis osvojila je Anđela Turnić, dok je Duško Runjevac osvojio treće mjesto takođe u disciplini skok u vis i osvojio bronzanu medalju.
Nove lične rekorde su postavile naše mlađe atletičarke, cicibanke koje su takođe nastupile sa starijom konkurencijom Lana Kandić i Emilija Miljanović u trkama na 60m i novim ličnim rekordima, dok su dobre nastupe zabilježile Marija Petrović, Andreja Tanasijević, Marija Novčić, Tijana Vico i Jovana Knežević.