230816 baner dineco 650x170 05
240605 bas ta optika baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Najava – Premijera pozorišne predstave "Orkestar Titanik"

U pozorištu Kulturnog centra Trebinje, u srijedu, 19. juna u 20 časova, premijerno će biti izveden pozorišni komad “Orkestar Titanik”, nastao po tekstu Hrista Bojčeva, najizvođenijeg savremenog bugarskog dramskog pisca.

240614 glumci

“Orkestar Titanik” je priča o četiri skitnice koje žive na napuštenoj željezničkoj stanici pod despotskom vlašću kriminalca po imenu Meto, koji se predstavlja kao čuveni dirigent i intelektualac Meto fon Metojan. Beskućnici očajnički žele otići i neprestano isčekuju voz ali vozovi ne stižu u napuštenu stanicu.

Jednoga dana, voz ipak ulazi u stanicu i iz njega izlazi nepoznati čovjek, predstavlja se kao Hari Hudini i nudi recept za spas…

U predstavi “Orkestar Titanik”, koja je nastala u produkciji Kulturnog centra Trebinje, igraju: Darko Kurtović, Zoran Jakšić, Bojan Ninković, Vladimir Samardžić i Željko Milošević.

Scenografija, kostim i izbor muzike, djelo su Željka Miloševića. Slikarske radove i dekoraciju uradio je Radivoj Milić, montažu zvuka Zoran Begenišić, šminku Ivana Ćeranić, sufler je Milica Salata, a tehnička podrška Ognjen Grubač i Željko Miletić.

Karte za predstavu “Orkestar Titanik” po cijeni od 6 KM možete kupiti na biletarnici Kulturnog centra Trebinje na dan igranja od 17 časova.