230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Održana druga redovna Skupština FK Leotara

Trebinje, 05.04.2011. Sinoć u sali SO Trebinje održana je druga redovna skupština FK Leotara sa dnevnim redom od 9. tačaka.

110405-Skupstina1

Između ostalih, najviše pažnje izazvale su sledeće tačke:

- razmatranje završnog računa za 2010.godinu,
- razmatranje godišnjeg izvještaja o radu kao i donošenje i usvajanje rada u narednom periodu.

U sklopu dnevnog reda skupština je razriješila dosadašnjeg člana uprave Ljubomira Zotovića i izabrala novog člana uprave Božidara Grahovca. Usvojena je i jednoglasna ostavka Ilije Tamindžije u članstvu upravnog odbora, a mijenja ga Božidar Grahovac. Skupština je na prijedlog predsjednika skupštine Brana Dursuna u statutarnu komisiju izabrala Milenka Šarabu, Radoslava Runjevca i Ratomira Miljanovića.

Bolja finansijska situacija

Svim prisutnima se između ostalih obratio predsednik kluba gospodin Luka Petrović koji je istakao da se u prošlom periodu pored brojnih nedaća oko finansiske situacije u kluba ipak u prvi plan stavilo rješavanje oko isplate plata i zaostalih premija fudbalerima za ovu i prošlu godinu, što će i biti ispoštovano u najkraćem mogućem roku, naveo je Petrović.

110405-Skupstina2

Apartmani i restoran za igrače - strance

"Da bi smo smanjili određene troškove, odlučili smo da uz pomoć sponzora i prijatelja kluba, koji su nam i do sada pomagali na razne načine, napravimo adekvatan smještaj u obliku apartmana za fudbalere - strance, gdje bi, ako budemo u mogućnosti u skorije vrijeme napravili i restoran za potrebe kluba, istakao je Petrović.

Novi semafor i reflektori

Iako smo ove godine imali u planu da instaliramo novi semafor i postavimo reflektore, koje ćemo na kraju krajeva i morati postaviti, jer pravila UEFA-e tako nalažu, nećemo biti u mogućnosti to da uradimo do kraja ove godine zbog nekih neostvarenih poslovnih ciljeva.

Šest novih terena sa vještačkom travom

Od fudbalskog saveza imamo obećanje o izgradnji šest terena sa vještačkom travom i prema riječima čelnih ljudi Trebinja, taj projekat se nalazi na prvom mjestu. Treba naglasiti i humani gest kluba koji je nedavno organizovao humanitarni meč sa Crvenom Zvezdom u kojem je skupljena suma novca od oko 20.000 KM, za liječenje našeg sugrađanina malog Ogija Gudelja", istakao je Petrović.

Podrška opštine

Poslije predsjednika prisutnima se obratio i načelnik opštine Trebinje Dobroslav Ćuk koji je podržao sve buduće akcije i planove kluba.

"Ne kažem da je stanje u klubu najbolje, jer da je tako ne bi bili na 13. poziciji, ali treba se osvrnuti i na druge klubove i vidjeti njihovu situaciju da bi došli do zaključka da je naše stanje koliko toliko stabilno. U Trebinju imamo oko 30 sportskih klubova, ali nekako na prvom mjestu, uvijek podržavamo fudbal, što je bilo prethodnih godina i što će biti i u buduće", rekao je Ćuk.

110405-Skupstina3

110405-Skupstina4