230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Rukomet: Leotar dočekuje Derventu

U derbiju 15. kola Prve lige Republike Srpske prvoplasirana ekipa Leotara na domaćem parketu u Sportskoj dvorani Miloš Mrdić, 9. aprila u 19 časova, dočekuje uvijek neugodnu ekipu Dervente.

110403-rukomet

"Ekipa Dervente u ligi igra najljepši rukomet. Za razliku od ostalih ekipa jedini igraju odbranbenu formaciju (3. 2. 1.), što ih čini najnezgodnijom ekipom u fazi odbrane. U fazi napada imaju odličan protok lopte što je tipično i prepoznatljivo za rukometnu školu Doboja iz koje potiče gotovo plovina ekipe koja nastupa za Derventu. Što se tiče nas, cijelu proteklu sedmicu uvježbavali smo razne varijante kako bi savladali njihovu neuobičajno čvrstu odbranu. Sa pobjedom na ovoj utakmici napravili bi odličnu uvertiru pred najbitniji meč prvenstva za nas koji nas čeka sledeće subote na gostovanju kod ekipe Kotor Varoši", istakao je za Lokoportal Davor Lučić desni bek rukometnog kluba Leotar.

Ovim putem pozivamo sve ljubitelje rukometa da dođu u što većem broju kako bi pomogli ekipi Leotara, da na što lakši način savladaju protivnika.