230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Omladinska liga BiH - Leotar - Zrinjski

Trebinje, 11.04.2011. U Omladinskoj ligi BiH grupe jug, juče na stadionu na Policama odigrane su dvije utakmice za kadete i juniore između Leotara i Zrinskog, gdje su u prvom meču snage odmjerili kadeti koji su remizirali rezultatom 0:0, dok su juniori trijumfovali sa 3:1.

110411-omladinci04

Omladinska liga BiH - kadeti

Leotar - Zrinjski 0:0

U meču između kadeta Leotara i Zrinskog viđena je nešto zatvorenija varijanta i podjednako oprezna i borbena igra uglavnom na sredini terena sa nizom šansi na obje strane, ali ipak oko stotinjak gledalaca bilo je uskraćeno da vidi pogodak,  pa je utakmica završena nepopularnim rezultatom 0:0. Što se tiče ovog meča može se još reći da su jedini krivci za ovaj nepopularan rezultat odlične intervencije golmana obje ekipe koji su u par navrata odbranili stopostotne šanse.

Omladinska liga BiH - juniori

Leotar - Zrinjski 3:1

Na meču juniora viđena je potpuno drugačija slika gdije su obje ekipe u meč ušle nešto otvorenije, tako da su u prvih 45. minuta viđena dva gola i to u 20. minutu kada je Zrinjski poveo pogotkom Šiljega za 0:,1 da bi Leotar izjednačio u 38. golom Simovića na 1:1, poslije čega se otišlo na odmor. U drugom poluvremenu viđena su još dva gola i to u 59. i 71. minutu, golovima odlično raspoloženog Pecelja za konačnih 3 :1 u korist Leotara.

Juniori i kadeti sledeće mečeve igraju 17. aprila u Sarajevu gdje su gosti ekipi Željezničara.

Leotar kadeti: Aničić, Bijelica, Grujičić, Milojević, Popović, Bogdanović, Boškovič, Ćorović, Šešelj, Mihojević i Tasovac. (Savić Suknović) Trener: Damjan Ratković.

Zrinski kadeti: Bandić, Ostojić, Puljić, Tipurić, Bušović, Ivanković, Ćubela, Galić, Miletić, Vlaho i Čilić. (Vlahić, Vranić i Eriez)

Leotar juniori:Bogdanović, Mumalo, Čečur, Vujović, Koprivica, Lalić, Tomanović, Milović, Cimirot, Pecelj i Simović. (Gudelj, Mandić i Jelačić) Trener: Siniša Mulina.

Zrinski juniori: Barić, Mustafić, Babić, Šiljeg, Kožul, Salković, Režina, Milićević, Sesar, Drežnak i Martinović. (Šimović, Bulić i Pepić)

110411-omladinci05