230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Ivana Ninković kod načelnika Opštine Trebinje

Trebinje, 18.05.2011. Načelnik Opštine Trebinja Dobroslav Ćuk  primio je danas plivačicu Ivanu Ninković, njenog trenera i trenera ekipe BiH Veljka Piljevića i predsjednika PK Leotar Zorana Čučkovića.

110518-ivana_djeca37

Ovom prilikom nečelnik je česititao Ivani i njenom timu na velikom uspjehu koji je ostvarila na Balkanskom prvenstvu u plivanju u Banja Luci, gdje je osvojila bronzanu medalju i ujedno oborila 6 rekorda BiH u disciplinama 50 i 100 m prsno i poželio puno sreće u daljem radu i izrazio nadu da će Ivana kao i ostali članovi ovog kluba i ubuduće postizati odlične rezultate. Načelnik je u svom obraćanu medijima rekao da je zadovoljan što je Trebinje dobilo još jednog izvrsnog sportistu sa čime se ponosi i čitav grad, kao i da će povesti malo više brige oko stvaranja boljih uslova za treninge i pripreme plivača. Tu je prije svega mislio na pravljenje zatvorenog bazena koji bi omogućio kvalitetne treninge tokom cijele godine, što bi svakako uticalo na još bolje rezultate, dodajući da su u toku razgovori sa Gavrilom Bobarom oko rješavanja ovog pitanja.

Načelnik Čuk je Ivani ovom prilikom dao novčanu nagradu i poklonio Monografiju slika našeg akademskog slikara Milorada Ćorovića.

110518-ivana_djeca51

Ivana je je svojoj izjavi za medije rekla da je zadovoljna rezultatima u Banja Luci i izrazila nadu da će i Trebinje napokon dobiti svoj zatvoreni bazen kako ona i ostali plivači PK Leotara ne bi morali da idu na treninge i pripreme u Herceg Novi i Mline.

Koliko je vrijedan Ivanin rezultat govori činjenica da je ona prva takmičarka iz BiH u istoriji Balkanskih prvenstava koja je osvojila medalju.

Naredno veliko takmičenje koje je očekuje jeste Evropsko prvenstvo u plivanju za juniore, čiji će domaćin u julu ove godine biti Beograd.