230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Jović treći put na klupi Leotara

Trebinje, 10.06.2011. Iskusni stručnjak Slavko Jović po treći put preuzeo je kormilo trebinjskog premijerligaša. On je na klupi Leotara sjedio već u sezonama 1990/91. i 2004/05.

110606-leotar

Ova vijest je obradovala navijače Leotara koji ga poznaju kao velikog radnika, koji zahtijeva strogu disciplinu, ali i kao velikog džentlmena i sjajnog stratega.

- Na moje lično, ali i zadovoljstvo svih ljudi iz rukovodstva, mogu da saopštim da smo uspješno završili pregovore sa Slavkom Jovićem i on će u idućoj sezoni biti šef stručnog štaba Leotara. Dobro poznajemo njegove trenerske kvalitete i siguran sam da smo napravili dobar izbor. S njim očekujemo jednu novu epohu Leotara, kao i bolje rezultate nego što su bili u prethodnoj sezoni - rekao je sportski direktor premijerligaša sa "Polica" Rajko Ćapin.

Ni Slavko Jović nije krio zadovoljstvo što će ponovo biti na klupi Trebinjaca.

110610-jovic

- Velika mi je čast, ali i obaveza što sam preuzeo tim Leotara. Imam želju da ovaj klub vratim tamo gdje pripada. Pripreme ćemo početi 25. juna i imaćemo sasvim dovoljno vremena da se spremimo za početak prvenstva. Do 20. juna rukovodstvo kluba bi trebalo da završi pregovore oko igračkog kadra, a onda bismo do početka priprema kvalitetnim fudbalerima popunili slabije pokrivene pozicije. U radu će mi pomagati Siniša Mulina i Veselin Klimović. Želim, prije svega, da zahvalim ljudima u Leotaru što su mi ukazali povjerenje, a moj cilj će biti da vratimo publiku na stadion, jer će to biti najbolji pokazatelj našeg rada - naglasio je Jović.

Leotar je nedavno završeno prvenstvo okončao na 14. mjestu, samo jedno mjesto iznad Drine i Budućnosti koje su napustile Premijer ligu BiH.

- Želimo ovom prilikom da zahvalimo Draganu Spaiću, koji je sjedio na klupi u proljećnom dijelu prvenstva. Vidjelo se na pojedinim utakmicama da smo imali kvalitet i da je splet nesrećnih okolnosti doprinio ovako lošem plasmanu. Mislim da smo u pravi čas riješili pitanje šefa stručnog štaba i da imamo dovoljno vremena da do početka priprema oformimo igrački kadar koji će vratiti Leotar u gornji dio tabele. Mnogo igrača nam se nudi, nećemo da žurimo, jer u dogovoru sa novim trenerom želimo da izaberemo ono najbolje - dodao je Ćapin.

(Glas Srpske)