230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Mladi košarkaši Leotara na Memorijalnom turniru u Herceg Novom

Ekipa OKK Leotar, selekcija dječaka rođenih 2000/2001. godine, nastupila je na memorijalnom turnir „Đorđe Đoko Kovačević", održanom proteklog vikenda u organizaciji KK As iz Herceg Novog.

110614-okk_leotar

U prvom susretu Trebinjci su izgubili od vršnjaka iz KK Budućnost Podgorica, rezultatom 44:34, a u borbi za treće mjesto savladali su ekipu KK Montenegro rezultatom 44:14.

U finalnoj borbi ekipa KK Budućnost savladala je domaći sastav KK As poslije produžetaka rezultatom 62:55.

"Ovaj memorijalni turnira bila je dobra prilika za naše dječake da odmjere snage sa vršnjacima iz Crne Gore. Ovim putem se zahvaljujem organizatorima na pozivu za učešće na turniru, koji je bio odlično organizovan. Našim dječacima učešće na ovakvim i sličnim turnirima veoma je bitno za dalje napredovanje. No ovom prilikom želim da naglasim da je i meni kao njihovom treneru učešće na ovom turniru bio izuzetno drago, jer na ovaj način smo se podsjetili na Đoka Kovačevića, koji je između ostalih klubova igrao i za naš Leotar i bio je moj saigrač. Đoko je bio odličan igrač, ali još bolji čovjek", rekao je Dejan Bodiroga jedan od trenera OKK Leotar.

U Herceg Novom, za OKK Leotar nastupili su: Glogovac, Ćeranić, Drinjak, Škoro, Debota, Gačević, Šarenac, Makitan, Marković, Mićunović, Knežević i Šarić, uz trenera Nebojšu Parijeza.