230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Plivanje: Prvenstvo RS Ninković blistala

Fantastičan uspjeh ostvarili su plivači Leotara na ljetnjem prvenstvu Republike Srpske, za sve uzraste, koji je proteklog vikenda održan u Banjaluci.

110622-ivana

Trebinjci su ukupno osvojili 50 medalja, od čega 19 zlatnih, 17 srebrnih i 14 bronzanih medalja.

Najuspješnija plivačica iz Trebinja bila je Ivana Ninković , koja je ukupno osvojila 15 medalja, od čega 10 zlatnih, 3 srebrne i 2 bronzane medalje. Ivana je zajedno sa Srđanom Jolić i Ilijanom Malčić (Mladost), Brankom Vranješ i Aleksom Jošić („22 april"), podijelila prvo mjesto na prvenstvu sa ukupno osvojenih 15 medalja.

Anđela Čučković je za Leotar osvojila ukupno 7 medalja, od čega četiri zlatne, dvije srebrne i jednu bronzanu medalju, a Nina Žarković, takode sedam medalja od čega tri zlatne i četiri srebrne.

Na listi nosilaca medalja zavidno mjesto zauzima i Nemanja Mirdinja sa ukupno devet medalja, od čega jednu zlatnu i po četiri srebrne i bonzane medalje, dok je Anja Čučković ukupno osvojila sedam medalja, od čega jednu zlatnu, četiri srebrne i dvije bronzane medalje.

Aljoša Slavić je ukupno osvojio četiri medalje, od čega tri srebrne i jednu bronzanu, Zagorka Delić ukupno šest medalja, i to dvije srebrne i četiri bronzane, a Anđela Slavić dvije srebrne.

To je lista od 57 osvojenih odličja u pojedinačnoj konkurenciji.

Tri srebrne medalje osvojile su i plivačice Leotara u štafetnim trkama u disciplini 4 puta 100 m slobodno, 4 puta 100 m mješovito i 4 x 200 m slobodno.

-„ Čim smo počeli da radimo na našem otvorenom olimpijskom bazenu „Banje" u Trebinju, odmah su došli do izražaja i dobri rezultati – kaže Ivana Ninković, desetostruka prvakinja Republike Srpske u plivanju za uzrast omladinki i u seniorskoj konkurenciji.