230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Đurasović potpisao za Giessen

06.07.2011. Nekadašnji košarkaš Leotara Božo Đurasović nastaviće svoju uspješnu karijeru u Njemačkoj. Prije dva dana je potpisao ugovor na jednu godinu sa tamošnjim prvoligašem Giessenom.

110706-bozo

"Poslije pet lijepih godina odlučio sam da napustim Sarajevo. Mislim da je došlo vrijeme da se oprobam u jačoj ligi. Prije dva dana potpisao sam jednogodišnji ugovor sa Njemačkim prvoligašem Giessenom.

To je klub sa tradicijom, bili su i prvaci prije desetak godina, ali su poslijednjih nekoliko godina u borbi za opstanak. Od ove sezone najprije očekujem da me, ako Bog da zaobiđu povrede, kako bi mogao da dam svoj maksimum i da odigram što bolju predstojeću sezonu. U istom timu bi trebao da imam još nekoliko igrača sa ovih prostora, tako da ću što prije da se adaptiram.

Što se tiče reprezentacije BiH na spisku sam od ukupnno 24 igrača. Početkom sledeće sedmice selektor će da izabere 15-16 igrača koji će biti u konkurenciji za predstojeće Evropsko prvenstvo u Litvaniji. Ako se nađem i na tom spisku to će biti veliko priznanje za mene i moju profesionalnu karijeru," istakao je Božo Đurasović za Lokoportal.

Đurasović je u svojoj karijeri igrao za trebinjski Leotar i sarajevsku Bosna Asu.