230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Bileća: Kampanja - Ne dopustite lopovu da ljetuje u Vašem domu

Policijski službenici Policijske stanice Bileća su danas, u ulici Kralja Aleksandra, u Bileći, u sklopu kampanje koja se odnosi na zaštitu imovine a koju provode policijski službenici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske u saradnji sa EUPM-om, građanima dijelili promotivni materijal letak pod nazivom «Ne dopustite lopovu da ljetuje u Vašem domu» i privjeske za ključeve.

110712-kampanja

Promotivni letak sadrži savjete građanima u zaštiti vozila od krađe i zaštiti stana ili kuće od provale.

Cilj kampanje, koja će se provoditi tokom jula i avgusta, je davanje uputa građanima o zaštiti imovine i upozorenja da se provale u kuće i stanove najčešće dešavaju za vrijeme godišnjih odmora.

Pozivamo građane da ukoliko primijete krađu ili neka drugu nezakonitu radnju da to prijave policiji. Najlakši način prijave je putem telefonskog broja 122. Poziv je besplatan a građani, ukoliko ne žele, ne moraju se predstaviti, mogu ostati anonimni a policija će postupiti po prijavi.

Na području opštine Bileća, u proteklih šest mjeseci, odnosno u periodu januar-juni 2011.godine, ukupno je evidentirano 15 KD Protiv imovine. Od težih djela protiv imovine evidentirano je jedno KD Razbojništvo koje je rasvijetljeno i Izvještaj protiv izvršioca dostavljen nadležnom tužilaštvu.