230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Na kafi sa: Olja Žerajić, svjetska prvakinja u ful kontaktu (video)

Olja Žerajić je u subotu odbranila titulu svjetske prvakinje u ful kontaktu, u kategoriji 62 kg. Izazivač je bila Giulia Grenci iz Italije. 

110802-olja-zerajic

Meč je održan u subotu 30. jula u Mostaru. Troje sudija koji su sudili ovaj meč su bili složni u jednom, Olja je najbolja na svijetu, bila i ostaje da bude. Lokoportal je u seriji intervjua "Na kafi sa..." sreo Olju Žerajić i njenog trenera Maksima Boškovića iz Kick Box kluba "Kobra" u Trebinju, koji je ponajviše zaslužan za Oljine uspjehe.

Oljina sestra blizankinja, Nataša, je takođe član Kick Box kluba "Kobra" i uspješan takmičar. Ispred Kick Box kluba "Cobra" se u "Noći šampiona", u kategoriji 81 kg, borio i Marko Đerić. Marko je odnio pobjedu nad Nikicom Knezović, sa 3:0, što znači da su svih troje članova žirija glasali za Marka kao pobjednika. 

Olja sa sestrom Natašom

Na slici: Olja i Nataša Žerajić.

Problemi sa finansijama

U daljem razgovoru sa Maksimom Boškovićem, trenerom Kick Box kluba "Kobra", saznali smo kako ovaj klub ima velikih poteškoća u finansiranju svoga rada. Jedan dio prihoda dolazi od sponzora, ali to je za sada nedovoljno. Prostorije kluba, u bivšoj kantini u kasarni, su opremili od ličnih sredstava. Rezultati koje su pokazali ljudi iz ovog kluba su najbolji pokazatelj njihove vrijednosti, a u vrijedne treba ulagati više.