230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Leotar spreman za predstojeću sezonu

Pred sam početak predstojeće fudbalske sezone 2011/2012 u prostojiama kluba održana je press konferencija na kojoj su se novinarima obratili trener FK Leotara Slavko Jović, sportski direktor kluba Rajko Ćapin i kapiten ekipe Zdravko Šaraba.

110803-olimpijada_press_fk_leo_155

"Izuzetno smo zadovoljni odrađenim pripremama, uspjeli smo na svom terenu da odradimo sve što smo zacrtali, imam na raspolaganju 22 igrača i 2 golmana koji su maksimalno spremni za predstojeću sezonu. Teren je bio idealan za rad i vremenske prilike su bile povoljne. Odziv igrača na treninge je bio maksimalan. Mislim da je definitivno došlo vrijeme da Leotar ispliva iz rezultatskog sivila. Ova grupa igrača koja je pristigla se odlično snašla i veoma je dobro primljena i od strane saigrača i navijača. Njihova fudbalska podloga je vrlo dobra i u svakom slučaju znače osvježenje za redove Leotara i smatram da će oni uz igrače koji su ostali iz predhodne sezone stvoriti jednu cjelinu za uvažavanje i da Leotar na kraju sezone neće dolaziti u poziciju da se bori za opstanak", naveo je Jović.

110803-olimpijada_press_fk_leo_164

"Igrači koji došli u naš klub sigurno predstavljaju pojačanje. Na sjednici Upravnog odbora koja je održana nedavno zacrtali smo da Leotar treba da postane stabilan premijerligaš i da se, ako se ukaže prilika, umiješamo u borbu za sam vrh tabele. Smatram da su u ovoj sezoni favoriti ekipe Željezničara, Sarajeva, Širokog Brijega i Borca", istakao je Rajko Ćapin sportski direktor FK Leotara.

110803-olimpijada_press_fk_leo_167

"Iako je bilo govora da ćemo pripreme obaviti u nekom drugom gradu, prilike to nisu dozvolile, te smo u sve pripreme obavili u Trebinju. Zadovoljan sam novim igračima koji su stigli u klub i smatram da smo se kroz same pripreme i prijateljske utakmice dovoljno uigrali i da smo maksimalno spremni za početak predstojeće sezone",  istakao je kapiten ekipe Zdravko Šaraba.

FK Leotar polako ide u korak sa novim načinima rada kroz koje planira da promoviše svoj klub i grad Trebinje, tako da će od ove sezone vršiti upis članova u FK Leotar, gdje će članovi imati određene privilegije, kao što su popusti u klupskom butiku, koji se takođe planira otvoriti, zatim popusti za sezonske i polusezonske karte, kao i popusti u raznim drugim prodavnicama.

Cijena članske karte za uzraste do 15 godina će biti 3 KM na godišnjem nivou, a za odrasle će biti 10 KM.
Cijena karte za predstojeću sezonu će biti 3.00 KM.

Najavljeno je i renoviranje novinarske lože kao i pravljenje nove prostorije za press konferencije, koje će se od sada obavljati poslije svake utakmice.

(Lokoportal)