230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

U Borcu optimisti pred gostovanje Trebinjaca: Leotar će pasti

Fudbaleri Borca u okviru 2. kola Premijer lige BiH (subota, 20 časova) dočekuju ekipu Leotara i taj meč će biti idealna prilika da potvrde tri boda koja su osvojena na premijeri u Gradišci kod Kozare.

110813-leotar

Leotar je često znao da bude neugodan protivnik "crveno-plavoj" četi, a to govori i podatak da Trebinjci prošle sezone, kada je Borac osvojio titulu, nisu poraženi u međusobnim duelima. Leotar je u Trebinju slavio sa 2:1, dok je u slavljeničkoj atmosferi na Gradskom stadionu bilo neriješeno 2:2.

"Od meča sa Kozarom spremali smo se za ovaj duel, jer je Leotar znao da nas iznenadi. Radi se o dobroj ekipi, ali mi ćemo učiniti sve da ostvarimo pobjedu. Imamo dosta kvalitetnih igrača i kao u svaki meč tako i u ovaj ulazimo da trijumfujemo", rekao je Zvezdan Cvetković, trener Borca, koji ne može da računa na Sinišu Dujakovića jer dobio crveni karton u meču s Kozarom:

"Nastup kapetana Draška Žarića je neizvjestan, a može se očekivati debi Seada Bućana, koji je spreman za sve napore", izjavio je šef struke Borca.

Uzdanica "crveno-plave" čete u ovom meču biće Srđan Grahovac, koji, kako vrijeme odmiče, pruža sve bolje partije.

"Veoma smo zadovoljni što smo u odbranu titule krenuli trijumfom i želimo da ga potvrdimo u ovom meču. Motiv su i njihove dobre partije prethodnih sezone. Pobjeda bi nam pomogla da rasterećenije uđemo u meč sa Širokim Brijegom", kazao je Grahovac.

Leotar na noge Borcu ide nakon kiksa na domaćem terenu protiv Zvijezde

"Zadovoljan sam kako smo trenirali protekle sedmice. Momci su ozbiljno shvatili ovu utakmicu i vidim želju i vjeru da mogu da ostvare pozitivan rezultat. Respektujemo Borac kao šampiona i favorit je na svom terenu, ali i mi vidimo svoju šansu", rekao je Slavko Jović, trener Trebinjaca.

Najbolji protiv Zvijezde bio je Željko Radović, koji će i sada zauzeti mjesto u zadnjoj liniji.

"Znamo da možemo mnogo bolje nego protiv Zvijezde, kada smo imali loš dan. Duel sa šampionom dodatni je motiv za naše mlađe igrače. Nadam se da ćemo namučiti Borac", naglasio je Radović.

Jović ne može da računa na suspendovanog Semjona Miloševića, te povrijeđene Rada Boškovića i Aleksandra Markovića.

(Nezavisne)